Κρίστη Παπαδοπούλου: Τι λέει για τον ρόλο της «Ζωής μου»
Media

Κρίστη Παπαδοπούλου: Τι λέει για τον ρόλο της «Ζωής μου»

Η Κρίστη Παπαδοπούλου κατάγεται από την Κύπρο και σε ηλικία 18 χρονών έφυγε για να σπουδάσει υποκριτική στο θέατρο Βορείου Ελλάδος. Στην συνέχεια ταξίδεψε στην Αμερική όπου έκανε σεμινάρια υποκριτικής.

Η νεαρή ηθοποιός έχει συμμετάσχει σε αρκετές σειρές, ενώ από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα την βλέπουμε στη «Ζωή μου» που θα προβάλλεται στο Star και το Mega Κύπρου.

«Στο σίριαλ υποδύομαι τη Στέλλα, μια δυναμική δικηγόρο που έχει μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο και είναι παντρεμένη με έναν τίμιο αστυνομικό, τον Γιάννη, με τον οποίο δεν μπορεί να αποκτήσει παιδιά. Έχει βάλει σκοπό της ζωής της να προσέχει τις δύο καλύτερες φίλες της, με τις οποίες μεγάλωσε στο ίδρυμα, τη Δήμητρα και τη Μαρία. Η μοίρα θα σταθεί πολύ άδικη με την παρέα. Στον γάμο της Δήμητρας θα σκοτωθεί σε τροχαίο η Μαρία, η οποία ήταν και η κουμπάρα» εξήγησε σε καθημερινή εφημερίδα και συνέχισε: «Η Στέλλα θα κληθεί να πει στη Δήμητρα ότι η Μαρία είχε αφήσει την κηδεμονία της κόρης της σε αυτήν, σε περίπτωση που συνέβαινε κάτι κακό. Ωστόσο, η Δήμητρα είναι η ίδια ένα παιδί και έτσι η ηρωίδα μου θα γίνει γονιός για το παιδί της φίλης της και προστάτης της άλλης κοπέλας, θα μεγαλώσουν αυτό το κορίτσι μαζί, η Στέλλα θα ψάχνει μανιωδώς να βρει ποιοι κρύβονται πίσω από το περίεργο δυστύχημα της Μαρίας, ενώ και ο άνδρας της, ο οποίος την αγαπάει πολύ, θα προσπαθεί να βρει την άκρη του νήματος από το δικό του μετερίζι»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved