Σταμάτης Μαλέλης: «Ήταν για μένα έκπληξη η επιτυχία του X Factor»
Media

Σταμάτης Μαλέλης: «Ήταν για μένα έκπληξη η επιτυχία του X Factor»

Για την απρόσμενη –για τον ίδιο- επιτυχία του Χ Factor μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ αλλά και για την... επόμενη μέρα της ελληνικής τηλεόρασης μιλάει ο Σταμάτης Μαλέλης...

Περιµένατε ότι το «X Factor» θα σηµειώσει τέτοια επιτυχία;

Όχι, δεν το περίµενα, ήταν για εµένα µια έκπληξη. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που δούλεψαν τόσο σκληρά και υπήρξε ένα τόσο αξιόλογο αποτέλεσµα.

Πιστεύετε ότι η ψυχαγωγία έχει µια θέση στον ΣΚΑΪ;

Φυσικά. Εγώ πάντα πιστεύω ότι η ψυχαγωγία έχει θέση σε κάθε κανάλι και εµείς θα θέλαµε πολύ να έχουµε και άλλα προγράµµατα στον ΣΚΑΪ µε ψυχαγωγικό χαρακτήρα.

Πώς βλέπετε την επόµενη ηµέρα στην TV;

∆εν µπορώ να τη δω ακόµη την επόµενη ηµέρα. Θα την έβλεπα ίσως ευχαρίστως λέγοντας ότι ζούµε σε µια ψηφιακή εποχή που θα περίµενα να δω περισσότερα κανάλια, τα 7 να γίνουν 14. Αντίθετα, βλέπω µια προσπάθεια να µειωθούν τα κανάλια και αυτό µε ενοχλεί και ως άνθρωπο της τηλεόρασης. Πιστεύω ότι µειώνεται ο πλουραλισµός και ίσως κρύβονται κι άλλες σκοπιµότητες γύρω από αυτό που γίνεται τη δεδοµένη στιγµή.

Πού πάει το µυαλό σας;

Πού πηγαίνει το µυαλό όταν υπάρχουν 7 κανάλια, έχεις τη δυνατότητα να τα κάνεις 20 και εσύ τα κάνεις 4; Αυτό υποκρύπτει και µια καταστατική νοοτροπία, υποκρύπτει και σκέψη χειραγώγησης της ενηµέρωσης. Νοµίζω ότι ο πλουραλισµός θέλει περισσότερα κανάλια και από τη στιγµή που υπάρχει η δυνατότητα, θα έπρεπε να βγουν πολλά κανάλια και να πάρουν άδειες, καινούργιες άδειες... Να αφήσουν χίλια λουλούδια να ανθίσουν. Πιστεύω όσο περισσότερα τόσο καλύτερα και για τη δηµοκρατία, και για την οικονοµία, και για την κοινωνία, και για την πατρίδα µας. Πιστεύω ότι θα ζήσουν λίγο δύσκολα οι άνθρωποι που θα χάσουν τη δουλειά τους. Απ’ την άλλη, θα απορροφηθούν σε websites και έχω την αίσθηση ότι θα πάρουν τα πάνω τους και πολλά περιφερειακά Μέσα. Εύχοµαι να βοηθήσουµε όλοι, τουλάχιστον όσοι είµαστε σε επιτελικές θέσεις στην τηλεόραση.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved