«Μπρούσκο» - «Δίδυμα φεγγάρια»: Ποιοι φεύγουν – ποιοι μένουν!
Media

«Μπρούσκο» - «Δίδυμα φεγγάρια»: Ποιοι φεύγουν – ποιοι μένουν!

Αναμφισβήτητα μία από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων ετών είναι το Μπρούσκο.

Το σενάριο της Βάνας Δημητριού έχει καταφέρει να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για τρεις συνεχόμενες χρονιές, ενώ το εν λόγω σίριαλ ήταν από τις πρώτα που πήραν το «πράσινο φως» και για τέταρτη σεζόν.

Έτσι, μέσα από την καθημερινή σειρά, πολλά ήταν τα πρόσωπα που υποδύθηκαν ρόλους-κλειδιά και αγαπήθηκαν από τους τηλεθεατές. Μεγάλη, όμως, είναι και η αποδοχή του κόσμου σε ακόμα μία σειρά της Βάνας Δημήτριου, τα Δίδυμα Φεγγάρια, το σενάριο της οποίας βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Ρένας Ρώσση Ζαϊρη. Τόσο, όμως, στη μία σειρά όσο και στην άλλη κάποιοι ρόλοι ολοκληρώνονται.


Ο τηλεοπτικός Μάρκος έκανε την εμφάνιση του στη σειρά από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του 1ου κύκλου του Μπρούσκο. Ωστόσο, ο Αντώνης Καρυστινός, που υποδυόταν τον σύντροφο της Δάφνης, με την οποία είχαν αποκτήσει ένα κοριτσάκι, τη μικρή Αθηνά, δεν θα συνεχίσει στον 4ο κύκλο, καθώς έχει ήδη συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει στη νέα κωμική σειρά του Αlpha, Αστέρας Ραχούλας.

Συστήθηκε στο φανατικό κοινό του Μπρούσκο ως Ολγα, υποχείριο του Διαμαντή και με στόχο να καταστρέψει τους Ματθαίους. Η ίδια απέδειξε στην πορεία πως τα ύπουλα παιχνίδια δεν είναι του χαρακτήρα της, ενώ στο τέλος δημιούργησε ερωτική σχέση με τον Σήφη, η οποία έληξε άδοξα όταν το μωρό τους έφυγε από τπ ζωή. Ο ρόλος της Ολγας κλείνει στον 3ο κύκλο, με την ίδια να μετακομίζει στο εξωτερικό, κάνοντας μία νέα αρχή στην επαγγελματική της ζωή


Η παρουσία του στα μέσα του 3ου κύκλου του Μπρούσκο προκάλεσε την αγωνία των τηλεθεατών, αφού ο Μανώλης Ροκάκης προσπαθούσε να βρει τρόπο για να σκοτώσει τη Μελίνα και τη Βασιλική. Ο απρόσμενος, όμως, ερωτάς του για την τελευταία, τον έκανε ακόμα πιο επικίνδυνο. Μάλιστα, στο τελευταίο επεισόδιο του 3ου και συνταρακτικού κύκλου, καταφέρνει να απαγάγει τη Βασιλική. Ο ρόλος του Τζούλιο Φίλιππο Ντ'ερρίκο πρόκειται να κρατήσει για ακόμα λίγα επεισόδια στον 4ο κύκλο της σειράς, αφού ο ηθοποιός έχει ξεκινήσει ήδη γυρίσματα για τη δραματική σειρά του Mega Κύπρου και Star Ελλάδος, 9μήνες. Εκεί θα υποδυθεί έναν νεαρό ακτιβιστή που ερωτεύεται η Ελσα.


Ο παιδικός και επιστήθιος φίλος του Παύλου, ο Απόστολος, ο οποίος γνωρίζει τα πάντα για το παρελθόν του. Ο ίδιος στην πορεία των επεισοδίων, από φίλος, αποδείχθηκε «φίδι», καθώς όχι μόνο φλέρταρε επίμονα την επί χρόνια σύντροφο του Παύλου, Αμαλία, αλλά στο τέλος συμμάχησε με τον Στέργιος, ξεγελώντας τον. Ο ηθοποιός, μετά το τέλος της συμμετοχής του στα Δίδυμα Φεγγάρια, θα βρίσκεται στη νέα σειρά του ΑΝΤΙ, Τα πέντε κλειδιά.


Η τρυφερή και καλοσυνάτη σύντροφος του Παύλου και ο πιο αγνός ήρωας της σειράς Δίδυμα Φεγγάρια. Η ίδια, ζητώντας την ευτυχία του άντρα, καταπάτησε τα «θέλω» τις και τις επιθυμίες και του έδωσε διαζύγιο, ώστε να ζήσει μαζί με τη μεγάλη του αγάπη, την Αλίκη. Την τηλεοπτική Αμαλία θα τη δούμε και σε κάποια από τα επεισόδια του 2ου κύκλου, καθώς έχουν ήδη γυριστεί.
Πηγή: Μytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved