Σταμάτης Μαλέλης: «Παλεύω πολλές φορές µε τη µελαγχολία, αλλά η τηλεόραση είναι σαν σαράκι»
Media

Σταμάτης Μαλέλης: «Παλεύω πολλές φορές µε τη µελαγχολία, αλλά η τηλεόραση είναι σαν σαράκι»

Ο Σταμάτης Μαλέλης ο οποίος είναι Διευθυντής ειδήσεων του ΣΚΑΪ έχει παραδεχτεί αρκετές φορές ανοιχτά τη μάχη που έδωσε στο παρελθόν με την κατάθλιψη. Ο ίδιος μιλάει τώρα για την εργασιομανία του αλλά και για την αγάπη που έχει για τη δουλειά του, παρά το γεγονός ότι για χάρη της συχνά θυσιάζει πολλά πράγματα...

Σκεφτήκατε ότι έχετε δώσει µεγαλύτερη σηµασία στη δουλειά παρά στον εαυτό σας;

Μάλλον χρειάζοµαι λίγη ψυχανάλυση! Είναι κάτι που το σκέφτοµαι κι εγώ κάθε ηµέρα, ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι και βράζει ο τόπος έξω και εγώ είµαι κλεισµένος σε ένα δωµάτιο να κοιτάζω κείµενα και πώς θα κάνω δελτία και εκποµπές. Τρέχω όπως έτρεχα και πριν από 25 χρόνια. Το σκέφτοµαι πολύ έντονα. Όταν δουλεύεις πάρα πολλά χρόνια, δεν έχεις υπαρξιακά προβλήµατα, συνεχώς έρχονται καινούργιες προκλήσεις. Ξέρεις, πολλές φορές παίζεις και παιχνίδι µε τον εαυτό σου, δοκιµάζεσαι συνέχεια, δεν είναι εύκολο να πεις "τα έκανα όλα τώρα και σταµατάω". Εγώ πολλές φορές -και τώρα- θεωρώ ότι µπορεί να ξεκινήσουν καινούργια πράγµατα στην τηλεόραση και είµαι έτοιµος να το κάνω. Έχω µια συσσωρευµένη εµπειρία και γνώµη πια και µε βοηθάει η σχολή µου πάρα πολύ σε αυτό και η καθηµερινή µου επαφή µε τα νέα παιδιά που θέλουν να µπουν στον χώρο των media. Μου δίνουν πράγµατα, τους δίνω πράγµατα και νοµίζω ότι είµαι έτοιµος να φτιάξω το καινούργιο που θα αφορά σε µια interactive τηλεόραση. ∆ουλεύω πολύ. Πάλεψα και το τέρας της κατάθλιψης, παλεύω πολλές φορές και µε τη µελαγχολία, παλεύω πολλές φορές και µε το «ναι µεν αλλά, εδώ τα καλοκαίρια...» και «πόσα καλοκαίρια ακόµη;», αλλά η τηλεόραση είναι σαν σαράκι.

Καλοκαιρινές διακοπές προβλέπονται;

Τώρα έχουµε έναν διαγωνισµό, τρέχουµε όλοι στα κανάλια και είµαστε σε ετοιµότητα. Ίσως κάποιες ηµέρες να µπορέσω να φύγω να πάω και λίγο στην πατρίδα µου, τη Μυτιλήνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved