Χαλίτ Εργκέντς – Μπεργκιουζάρ Κορέλ: Ζευγάρι σε όλα
Media

Χαλίτ Εργκέντς – Μπεργκιουζάρ Κορέλ: Ζευγάρι σε όλα

Πέρασαν δέκα χρόνια από την πρεμιέρα του σίριαλ «Χίλιες και μία νύχτες» που, έκανε σε μια νύχτα τους δυο πρωταγωνιστές πρωτοσέλιδο.

Μέχρι να τελειώσει η σειρά, τρία χρόνια μετά, εκείνος είχε πάρει διαζύγιο, πληρώνοντας αδρά την πρώην του, ενώ εκείνη είχε ήδη μείνει έγκυος. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2009 και, εν έτη 2016 αποφάσισαν να δεχτούν την πρόταση της εταιρίας παραγωγής 03 («Στα δίχτυα του πεπρωμένου», «Βασίλισσα της νύχτας») να παίξουν μαζί στη σειρά εποχής με τίτλο «Vatan Sevgisi».

Αρχικά, βέβαια, η πρόταση της εταιρίας αφορούσε μόνο τον Χαλίτ και οι παραγωγοί αναζητούσαν την κατάλληλη συμπρωταγωνίστρια, ρίχνοντας στο τραπέζι διάφορα ονόματα, μέχρι να καταλήξουν σ' αυτό της Κορέλ, η οποία ισχυριζόταν πως δεν θα έπαιζε ξανά μαζί με το σύζυγο της. Τα πράγματα, όμως, άλλαξαν, αφού όπως αναφέρει το 7 μέρες Tv, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στα τέλη Αυγούστου και οι δυο τους θα υποδυθούν ένα ζευγάρι, τον Τζεβάπ και την Αζιζέ, που ζει στη Σμύρνη και έχει δύο παιδιά. Βρισκόμαστε στο 1918 και εκείνος είναι στρατιώτης του οθωμανικού στρατού, όταν ακόμη τίποτα δεν προμήνυε τι θα ακολουθήσει... Για την ώρα, είναι άγνωστο αν οι σεναριογράφοι θα προχωρήσουν την ιστορία μέχρι τη Μικρασιατική καταστροφή του '22.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved