«Οι Θεοί του Ολύμπου» στο πλατό
Media

«Οι Θεοί του Ολύμπου» στο πλατό

Μία από τις σειρές που αναμένουμε με ενδιαφέρον φέτος είναι η κωμική παραγωγή «Ολύμπου 12». Ο ηθοποιός Αργύρης Αποστόλου, κάνει την πρώτη του απόπειρα ως σεναριογράφου, περνώντας πίσω από τις κάμερες.

«Με τη συγγραφή ασχολούμαι αρκετά χρόνια. Εγραφα θεατρικά έργα, αλλά τα κρατούσα στο συρτάρι. Το σενάριο για το σίριαλ "Ολύμπου 12" το έγραψα πριν από πέντε χρόνια. Το είδε ο Δημήτρης Αντζους, που είναι πλέον ο σκηνοθέτης μας, και ενθουσιάστηκε Στο σενάριο συμμετέχει και ο ηθοποιός Μάρκος Τερζιδάκης, με τον οποίο αποφασίσαμε να φτιάξουμε τον πιλότο και να του δώσουμε σάρκα και οστά», λέει σε καθημερινή εφημερίδα.

Σε ερώτηση μας αν φοβήθηκε το ρίσκο, λόγω κρίσης, εκείνος είναι κατηγορηματικός. «Όχι, γιατί πρόκειται για μια σειρά στην οποία έχω πιστέψει από την αρχή και χαίρομαι που υλοποιείται τώρα. Ακόμα είμαστε σε συζητήσεις και περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις για το πού θα προβληθεί. Μιλήσαμε με τον ΑΝΤΙ, που ήταν πολύ θετικός, αλλά ακόμα δεν έχουμε υπογράψει επίσημα κάτι. Ο πιλότος, τον οποίο έχουμε καταθέσει, αποτελείται από το πρώτο μέρος του πρώτου επεισοδίου, ώστε να δουν οι υπεύθυνοι και οπτικά αυτό που εμείς έχουμε στο μυαλό μας. Εγώ, ο Δημήτρης και ο Μάρκος είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved