Πρεμιέρα σήμερα για τον Σέρλοκ Χολμς στην ΕΡΤ
Media

Πρεμιέρα σήμερα για τον Σέρλοκ Χολμς στην ΕΡΤ

O Γ΄ κύκλος περιλαμβάνει 3 επεισόδια, με τον Σαρλότ Χολμς και τον Δρ. Τζον Γουάτσον να αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις.

Η σκηνοθεσία ανήκει στους Τζέρεμι Λόβερινγκ, Κολμ ΜακΚάρθι και Νικ Χάραν. Πρωταγωνιστούν οι Μπένεντικτ Κάμπερμπατς (στο ρόλο του Σέρλοκ Χολμς), Μάρτιν Φρίμαν (στο ρόλο του Δρ. Τζον Γουάτσον), Μαρκ Γκάτις, Ούνα Σταμπς, Ρούπερτ Γκρέιβς, Άντριου Σκοτ και Λουίζ Μπρίλι.

Τη σειρά υπογράφουν δύο από τους κορυφαίους και πιο παραγωγικούς δημιουργούς της Αγγλικής Τηλεόρασης, οι Στίβεν Μόφατ και Μαρκ Γκάτις, οι οποίοι μεταφέρουν τις ιστορίες του Sherlock στο Λονδίνο του σήμερα και στην εποχή των social media.

Η σειρά έγινε παγκόσμιο φαινόμενο, με τον πρώτο κύκλο να γίνεται αντικείμενο συζήτησης στη Βρετανική Βουλή και το δεύτερο κύκλο να καταγράφει πάνω από 10 εκατομμύρια θεατές στη Μ. Βρετανία. Επίσης, έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές σε Ευρώπη και Αμερική για το ευφυές σενάριο και τους διαλόγους, τη δυναμική σκηνοθεσία και το εξαιρετικό πρωταγωνιστικό δίδυμο, ενώ έχει τιμηθεί με περισσότερα από 50 διεθνή βραβεία και πολυάριθμες υποψηφιότητες σε διεθνείς διοργανώσεις, όπως τα EMMY, τα BAFTA και οι Χρυσές Σφαίρες.
Πηγή: ert

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved