Media

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Τι να πω; Στην αδικία; Για το αν ήταν άδικο;»

Πριν από λίγο καιρό την παρακολουθήσαμε στο τηλεοπτικό σόου «YFSF». Για την πλειοψηφία ήταν το φαβορί. Ακούγοντας το αποτέλεσμα ποια αίσθηση της δημιουργήθηκε;

«Ήμουν προετοιμασμένη για όλα και για αυτό το αποτέλεσμα, οπότε επειδή ήμουν σε μια ουδέτερη ζώνη, σε μια ουδέτερη κατάσταση, δεν μπορώ να πω ότι στεναχωρήθηκα, αυτό ήταν και το πήρα ως δεδομένο», λέει στο Λοιπόν η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Ένιωσε δικαίωση από την παρουσία της; «Ναι. Μπήκα προετοιμασμένη ψυχολογικά, τόσο καλά, που δε χρειάστηκε να πω κάτι. Τι να πω; Στην αδικία; Για το αν ήταν άδικο; Αυτό επιλέξανε, αυτό βγήκε. Οι κυβερνήσεις που βγαίνουν σ' αυτοί τον τόπο είναι δίκαιες; Τα αποτελέσματα είναι δίκαια; Σ' αυτό τον τόπο που γεννήθηκε το δίκαιο, δεν μπορώ να το κρίνω, δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό, έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα, έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε live».

Όσο για το αν άκουσε αρνητικά σχόλια; «Για συγκεκριμένες εμφανίσεις, ναι, έχω ακούσει αρνητικά σχόλια. Στο twitter μου γράψανε αρνητικά πράγματα κάποιοι, οι περισσότεροι όμως μου γράψανε θετικά, από ανθρώπους στο χώρο δεν άκουσα κάτι αρνητικό, όχι. Όλοι μας καθρεπτιζόμαστε σε κάτι, κυρίως σ' αυτό που κράζουμε, γιατί συνήθως έχει να κάνει με δικό μας εσωτερικό κομμάτι, το οποίο δεν θέλουμε να το δούμε και το καθρεπτίζουμε κάπου αλλού».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved