Σταμάτης Φασουλής: «Έτσι κύλησαν τα πράγματα χωρίς εκνευρισμούς…»
Media

Σταμάτης Φασουλής: «Έτσι κύλησαν τα πράγματα χωρίς εκνευρισμούς…»

Για τη συμμετοχή του στο YFSF αλλά και πώς του φάνηκε αυτή η πλευρά της τηλεόρασης που ήταν ο εαυτός τους και δεν υποδύονταν κάποιον ρόλο, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Σταμάτης Φασουλής.

«Μια χαρά πέρασα, εγώ, εκεί. Μια χαρά! Στην αρχή είχα τρακ. Δεν ήξερα πώς το αντιμετωπίζουν αυτό το είδος. Ήταν, όμως, όλοι τόσο πολύ άνετοι και με έκαναν να νιώσω νωρίς πως δεν υπήρχε κανένα άγχος. Ίσως γιατί κανένας απ’ τους συμμετέχοντες δεν θα έφευγε, θα έπαιρναν όλοι τα ίδια λεφτά, για τις ίδιες μέρες. Έτσι κύλησαν τα πράγματα χωρίς εκνευρισμούς, γιατί οι αντίθετες συνθήκες, όσο να ‘ναι, αλλάζουν τις αντιδράσεις. Ξέρεις, λέγαμε με την Κάτια να το κάνουμε κάποτε κι εγώ το έβλεπα να έρχεται...»

Τι σου έμεινε απ’ όλο αυτό;
«Πως όλα κύλησαν ωραιότατα. Τι άλλο να μου μείνει δηλαδή; Τι εννοείς; Εντυπωσιάστηκα με τους ρυθμούς παράγωγης. Εν ριπή οφθαλμού άλλαζαν όλα, εκεί που στο θέατρο βασανιζόμαστε με τις ώρες. Ήταν αποτελεσματικοί και ταχύτατοι όλοι. Μετά, βέβαια, έμαθα πως δουλεύουν 600 άτομα σε τέτοια παραγωγή, ενώ εμείς είμαστε οι φτωχοί συγγενείς στο θέατρο. Ούτε στον ύπνο μας αυτά! Φυσικά η διαφημιστική πίτα του θεάτρου είναι νηστίσιμη και πού τέτοιες πολυτέλειες...», λέει ο ίδιος στο Down Town Κύπρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved