Media

Χάρης Ρώμας: «Η δουλειά μου είναι να γράφω, να παίζω και να σκηνοθετώ»

Ο Χάρης Ρώμας επιστρέφει στην τηλεόραση με μια νέα σειρά που θα ονομάζεται «Του κακού πεθερού» και θα προβάλλεται στο Epsilon.

-Πώς προέκυψε η ιδέα της καινούργιας σας σειράς;

«Η δουλειά μου είναι να γράφω, να παίζω και να σκηνοθετώ. Δεν κάνω σχεδόν τίποτε άλλο στην ζωή από το να ασχολούμαι με τα αντικείμενα αυτά. Δεν μπορώ να πω ότι μου έρχονται φαεινές ιδέες, είμαι ένας επαγγελματίας που σκέφτεται πάντα τι καινούργιο θα κάνει, ανάλογα με τις περιστάσεις και το Μέσο στο οποίο πρόκειται να δραστηριοποιηθώ. Θέλω να σου πω ότι επειδή κάποια πράγματα ακούγονται ωραία, αλλά το πιο ουσιαστικό πράγμα είναι ο ρεαλισμός σε σχέση με την τέχνη του συγγραφέα, ο Βίκτωρ Ουγκό το είπε καλύτερα από όλους: «Η έμπνευση ξεκινά από την μύτη του μολυβιού.» Δηλαδή αν δεν κάτσεις με το χαρτί και το μολύβι μπροστά σου- ή το κομπιούτερ πια στην εποχή μας- δεν πρόκειται να σου έρθει ποτέ καμία έμπνευση» τόνισε στον Τηλεθεατή.

-Τι θα δούμε στην καινούργια σειρά σας;

«Θα είναι ένα τρικάμερο σίριαλ με αυτοτελείς ιστορίες, γυρισμένο αποκλειστικά σε στούντιο. Αυτό σημαίνει ότι απαιτείται μεγάλη δεξιότητα για να τοποθετείς σε 9 συγκεκριμένους χώρους όλη την πλοκή και τη δράση. Όλα τα υπόλοιπα που πρέπει να γίνονται κάπου αλλού, υπονοούνται ή αναφέρονται. Οπότε αυτό έχει ένα βαθμό δυσκολίας. Γράφω δηλαδή υπό συνθήκες τις οποίες έθεσα ο ίδιος, για να μπορέσει να γίνει αυτό το πράγμα εφικτό»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved