Media

Τι ακριβώς είναι το Star Academy που έρχεται;

Το Epsilon εξασφάλισε τα δικαιώματα προβολής του τάλεντ σόου «Star Academy». Και μόνο στο άκουσμα ότι στο talent show θα είναι η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας, η… επιτυχία είναι κατά μεγάλο ποσοστό εξασφαλισμένη. Οι δυο τους έχουν ξεκινήσει τις συσκέψεις και τις ιδέες για το νέο πρόγραμμα, που αναμένεται να βγει στον αέρα τον Νοέμβριο.

Μαζί τους στην κριτική επιτροπή θα βρίσκεται και ο Γιώργος Αρσενάκος, γνώστης της δισκογραφικής σκηνής, ενώ αναζητούνται το τέταρτο άτομο της επιτροπής και ο παρουσιαστής. Σύντομα ξεκινούν σε Ελλάδα και Κύπρο οι οντισιόν για την ανεύρεση των παικτών.

Το show αυτό θα περιλαμβάνει την συγκατοίκηση και φοίτηση των συμμετεχόντων στην Ακαδημία. Οι κάμερες θα καταγράφουν τα τεκταινόμενα 24ώρες το 24ωρο και τα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε βράδυ.

Το «Star Academy» είναι μια ιδέα της ολλανδικής εταιρίας παραγωγής Epsilon, που ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2001 στην Ολλανδία, όμως έγινε ευρύτερα γνωστό τον Οκτώβριο του 2001, όταν άρχισε να μεταδίδεται στη Γαλλία από το ΤF1 με παρουσιαστή τον Νίκο Αλιάγα.

Το παιχνίδι έμεινε στον αέρα μέχρι τον Δεκέμβριο του 2008, οπότε κόπηκε λόγω πτώσης της τηλεθέασης. Το 2012 μεταδόθηκε η 9η σεζόν του από το κανάλι ΝRJ 12. Το ριάλιτι έχει παιχτεί σε περισσότερες από 50 χώρες.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved