Νικόλας Μπράβος: «Η δουλειά του ηθοποιού θέλει πειθαρχία»
Media

Νικόλας Μπράβος: «Η δουλειά του ηθοποιού θέλει πειθαρχία»

Ο Νικόλας Μπράβος μιλά για τα γυρίσματα της σειράς του ΑΝΤ1, «Δίδυμα Φεγγάρια». Μια σειρά που… ξεκίνησε με το δεξί για φέτος, με τη θεαματικότητα να κυμαίνεται στο γενικό σύνολο στο 22%.

«Η προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν έφυγε με θετικό πρόσημο. Και μόνο που συνεργάζομαι με δύο κορυφαίους επαγγελματίες, τον Κούλλη Νικολάου και τον Ανδρέα Γεωργίου, που ζωντάνεψαν την ελληνική και την κυπριακή οπτικοακουστική παραγωγή και οι ελληνικές σειρές πωλούνται στο εξωτερικό, είναι για μένα μεγάλη τύχη. Επιπλέον και μόνο που αμείβομαι από τη δουλειά που έχω επιλέξει για να εκφράζομαι και να ζω αξιοπρεπώς νιώθω ειλικρινά ευλογημένος» ανέφερε στην «Εspresso» και συμπλήρωσε: «Η δουλειά του ηθοποιού θέλει πειθαρχία. Δεν είναι απλά ότι μαθαίνουμε τα λόγια μας. Στα τελευταία γυρίσματα του πρώτου κύκλου είχε χτυπήσει ο καύσωνας σαραντάρια και το συνεργείο, η Χριστιάνα Μούζουρα και εγώ γυρίζαμε μια νυχτερινή σκηνή μέσα στο μεσημέρι, με σφραγισμένα παράθυρα και κουρτίνες, ενώ ο κλιματισμός ήταν κλειστός για να μην επηρεαστεί ο ήχος. Έπρεπε να δώσουμε συναίσθημα και όλα αυτά μέσα σε ένα “θερμοκήπιο”».

Τα «Δίδυμα φεγγάρια», τα οποία ήδη προβάλλονται στη Λατινική Αμερική, έχουν κάνει τους πρωταγωνιστές δημοφιλείς στο Περού και όχι μόνο: «Αυτήν τη στιγμή γίνεται μια πολύ όμορφη τουριστική προβολή της Κύπρου και της Ελλάδας και εισρέει και συνάλλαγμα. Μακάρι να αξιοποιήσουμε αυτό το όπλο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Η Ελλάδα είναι ένας παράδεισος για γυρίσματα» καταλήγει ο ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved