Απίστευτη τηλεοπτική κόντρα πίσω από τις κάμερες! Ο τσακωμός των πρωταγωνιστών έφερε το πυροβολισμό!
Media

Απίστευτη τηλεοπτική κόντρα πίσω από τις κάμερες! Ο τσακωμός των πρωταγωνιστών έφερε το πυροβολισμό!

Οι φήμες περί κακών σχέσεων ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές, οργίαζαν πολύ πριν από τον... τηλεοπτικό θάνατο της πρωταγωνίστριας.

Οι παραγωγοί της σειράς δεν το παραδέχτηκαν ποτέ ανοιχτά, παρότι είχαν μπροστά τους την πολύ δύσκολη αποστολή να συνεχίσουν τη σειρά χωρίς τη βασική πρωταγωνίστρια!

Ο λόγος για την Νουργκιούλ Γιεσιλτσάϊ και τον Ερκάν Πετέκαγια. Από τη μεριά της, η ίδια η Γεσιλτσάι δήλωνε ότι είχε υπογράψει για συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων και η αποχώρηση της ήταν δεδομένη. Ωστόσο για συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων είχαν υπογράψει όλοι, αλλά λόγω της μεγάλης επιτυχίας της σειράς θα συνέχιζαν τη συνεργασία τους... Είναι πάντως χαρακτηριστικό ότι για πολλά επεισόδια Τζιχάν και Γκιουλσερέν δεν είχαν κοινές σκηνές, αν και υποτίθεται ότι ήταν ερωτευμένοι και ο ένας στήριζε και καταλάβαινε τον άλλον. Ακόμα και στα τελευταία πλάνα τους, στον γάμο τους, τα αγγίγματα τους ήταν τυπικά και ελάχιστα...

Η δολοφονία της Γκιουλσερέν πολυσυζητήθηκε στη γείτονα. Η επόμενη μέρα αποτελούσε ένα ερωτηματικό και αρκετοί θεωρούσαν πως τα νούμερα της σειράς «Ραγισμένες καρδιές» θα έπαιρναν την κατιούσα. Αλλά διαψεύστηκαν! Η πορεία της σειράς στους πίνακες θεαματικότητας όχι μόνο δεν επηρεάστηκε, αλλά πήρε το «ΟΚ» να συνεχιστεί για 3η σεζόν.

Μπορεί όταν πρωτοξεκινούσε η σειρά όλοι να θεωρούσαν μεγάλο της ατού τους δύο βασικούς πρωταγωνιστές Πετεκαγιά και Γεσιλτσάι, όμως στην πορεία αποδείχτηκε πως η μεγάλη της επιτυχία δεν οφείλεται στα πρόσωπα αλλά στην πλοκή της. Οι παράλληλες ιστορίες που αναπτύσσονται είναι ισορροπημένα δυνατές και ενδιαφέρουσες. Επιπλέον, εν όψει της αποχώρησης της Γκιουλσερέν, η παραγωγή προνόησε να προσθέσει εγκαίρως τον Μπαρίς Φαλάι ως Χαρούν, που δεν είναι μόνο καλός και δημοφιλής ηθοποιός («Εζέλ»), αλλά ο ρόλος του εμπλέκεται με πολλούς χαρακτήρες. Δημιούργησαν έτσι περισσότερο σασπένς, σε μια σειρά που βασίζεται κυρίως στην πλοκή και στο συναίσθημα.
Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved