Mυστήριο και σασπένς στη σειρά που έκανε πρεμιέρα στο Mega Κύπρου κι έρχεται στο Star
Media

Mυστήριο και σασπένς στη σειρά που έκανε πρεμιέρα στο Mega Κύπρου κι έρχεται στο Star

Κινηματογραφική εικόνα, ίντριγκα, μυστήριο και δράση. Αυτά είναι τα συστατικά της νέας καθημερινής σειράς «Ζωή μου», που έκανε πρεμιέρα στο Μega Κύπρου -τα πήγε θαυμάσια- και οσονούπω έρχεται στο Star.

Το σενάριο, το οποίο βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Καρμέλας Κατσαμένη -θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο-, θα εξελιχθεί σε 200 συναρπαστικά επεισόδια και περιγράφει την ιστορία τριών αχώριστων γυναικών, της Δήμητρας Χαρίτου (Κατερίνα Γερονικολού), της Στέλλας Κοντού (Κρίστη Παπαδοπούλου) και της Μαρίας Πολέμη (Παναγιώτα Βιτετζάκη), οι οποίες μεγάλωσαν σε ορφανοτροφείο και έδωσαν μεγάλη μάχη, για να σπουδάσουν, να καταξιωθούν επαγγελματικά και να βρουν τον άνδρα της ζωής τους.

Η πιο ευνοημένη στον γάμο της είναι η Δήμητρα, η οποία καταφέρνει να κλέψει την καρδιά του Αγη Δρούση (Βασίλης Παλαιολόγος), ενός δυναμικού δικηγόρου και γόνου μιας παντοδύναμης πολιτικής οικογένειας. Είναι, όμως, τα πράγματα ιδανικά για εκείνη;

«Δεν νομίζω ότι η Δήμητρα έχει μπει σε μια φαμίλια αγγέλων. Η οικογένεια Δρούση είναι διαπλεκόμενη με το χρήμα, την εξουσία» αναφέρει σε καθημερινή εφημερίδα, ο Βασίλης Παλαιολόγος, ο ρόλος του οποίου είναι «κλειδί» για την εξέλιξη της ιστορίας ενώ μέσα από φλας μπακ θα βλέπουμε το παρελθόν του. Ο ηθοποιός, ο οποίος το τελευταίο διάστημα είχε κάνει δύο γκεστ εμφανίσεις στις σειρές «Δικαίωση» του Δημήτρη Αρβανίτη και «Τρίχες» του Αλέξανδρου Ρήγα, είχε να ασχοληθεί -συστηματικά- με την τηλεόραση από την παραγωγή «Εραστής δυτικών προαστίων» (2004), γιατί είχε επιλέξει να αφοσιωθεί στο θέατρο

Ωστόσο, η πρόταση που δέχτηκε για τη «Ζωή μου» δεν τον άφησε ασυγκίνητο. «Ήξερα ότι ο σκηνοθέτης Αλέξανδρος Πανταζούδης έχει υπογράψει αριστουργηματικές σειρές για τη μικρή οθόνη, όπως οι "Εκδρομή", "Μαζί σου", αλλά δεν περίμενα να πάρω μέρος σε κινηματογραφικά γυρίσματα. Μόνο η σκηνή του γάμου θα σας θυμίσει ρυθμούς αμερικανικής ταινίας» λέει χαρακτηριστικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved