Αντωνία Καλλιμούκου: «Αποφεύγω να σχεδιάζω πράγματα, γιατί όλα είναι ρευστά»
Media

Αντωνία Καλλιμούκου: «Αποφεύγω να σχεδιάζω πράγματα, γιατί όλα είναι ρευστά»

Για το αν έχει σήμερα τις ίδιες φιλοδοξίες και τα ίδια σχέδια με εκείνα που είχε όταν μπήκες για πρώτη φορά στην τηλεόραση μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Αντωνία Καλλιμούκου.

«Είμαι ένας άνθρωπος που προσαρμόζεται στις αλλαγές, γιατί τελικά το μόνο σταθερό στη ζωή αυτή είναι να αλλάζει συνέχεια το σκηνικό. Είμαι, όμως, προσαρμοστικός άνθρωπος κι έχω μάθει από το σπίτι μου να είμαι έτσι. Αποφεύγω να σχεδιάζω πράγματα, γιατί όλα είναι ρευστά, προτιμώ να ονειρεύομαι σιωπηλά. Όταν έρθει η κατάλληλη ευκαιρία ή η στιγμή για κάτι που είναι πιο κοντά στα όνειρα μου, θέλω να έχω φτιάξει έναν τέτοιο χαρακτήρα που να μπορέσω να αντεπεξέλθω»

Την περσινή τηλεοπτική χρονιά, ήταν με την Κατερίνα Καινούργιου στον Αlpha. Τι πιστεύει πως έφταιξε και δεν έδεσε τελικά το «γλυκό» από άποψη τηλεθέασης;
«Στο «Λόγω TiVis» υπήρχαν ημέρες που τα νούμερα ήταν πολύ υψηλά, αλλά παρατηρούσα ότι δεν είχε επιτευχθεί σταθεροποίηση σε αυτό. Μπορεί, για παράδειγμα, τη μία ημέρα να κάναμε 9%, την επομένη 17% κι αντίστροφα. Εγώ δεν είμαι ό άνθρωπος που θα δώσει απάντηση πάνω σε αυτό το κομμάτι και στην απόκλιση που υπήρχε. Ενα μπορώ να πω, κι αυτό είναι ότι η ομάδα δούλευε πάρα πολύ και στεκόταν αξιοπρεπώς και στις καλές και στις λιγότερο καλές ημέρες», λέει στην Αγορά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved