Η τηλεοπτική επιστροφή της Meryl Streep
Media

Η τηλεοπτική επιστροφή της Meryl Streep

Η Meryl Streep συζητά την τηλεοπτική επιστροφή της 19 χρόνια μετά την τελευταία της παρουσία, στη σειρά που θα βασιστεί στο βιβλίο «The Nix».

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Deadline, η 67χρονη ηθοποιός ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει και να αναλάβει την παραγωγή μαζί με τον Jay Jay Abrams.

Το μυθιστόρημα επικεντρώνεται στον Σάμιουελ Αντερσεν-Αντερσον, έναν καθηγητή τοπικού κολεγίου, του οποίου η μητέρα, η Φέι, τον εγκατέλειψε όταν ήταν μικρός. Επανεμφανίζεται δεκαετίες μετά και γίνεται η είδηση της ημέρας προκαλώντας φρενίτιδα στα μέσα ενημέρωσης. Εκείνη πετά μια πέτρα σε έναν υποψήφιο για την προεδρία κατά τη διάρκεια μιας συγκέντρωσης και όλοι αναζητούν πληροφορίες για το παρελθόν της. Τα media την παρουσιάζουν ως μια μαχητική γυναίκα με σκοτεινό παρελθόν αλλά απ΄ όσο γνωρίζει ο γιος της η μητέρα του δεν είχε φύγει ποτέ από τη μικρή πόλη της Αϊόβα στην οποία ζούσε. Ο Σάμιουελ αποφασίζει να λύσει το παζλ και να αξιοποιήσει τη... φήμη της μητέρας του γράφοντας ένα βιβλίο που θα αποκαλύπτει τη ζωή της. Πρέπει όμως πρώτα να την εντοπίσει και να της μιλήσει.

Όταν τελικά ο καθηγητής αρχίζει να ψάχνει την ιστορία της μητέρας του αλλά και ολόκληρης της οικογένειάς του, «μεταφέρεται» στις Μεσοδυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ της δεκαετίας του ‘60, στη Νέα Υόρκη, στο Σικάγο και καταλήγει στη Νορβηγία. Τότε ο Σάμιουελ θα καταλάβει ότι πρέπει να επανεξετάσει όλα εκείνα που γνώριζε για τη μητέρα του, μια γυναίκα με μεγάλη ιστορία την οποία κράτησε κρυφή από τον υπόλοιπο κόσμο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved