Ο «Δόκτωρ Ζιβάγκο» έρχεται στην ΕΡΤ3
Media

Ο «Δόκτωρ Ζιβάγκο» έρχεται στην ΕΡΤ3

Η δραματική μίνι σειρά «Δόκτωρ Ζιβάγκο», κάνει πρεμιέρα αυτή την Παρασκευή στην ΕΡΤ3 και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 11 ωριαία επεισόδια.

Η ζωή ενός νεαρού γιατρού είναι συνυφασμένη με τη μοίρα της Ρωσίας στις αρχές του 20ου αιώνα. Ο Γιούρι Ζιβάγκο μένει ορφανός σε νεαρή ηλικία, και ο θείος του τον φέρνει στη Μόσχα, όπου σπουδάζει ιατρική, ενώ ζει με την οικογένεια του θείου του.
Στη διάρκεια ενός πρωτοχρονιάτικου χορού, γίνεται μάρτυρας μιας απόπειρας δολοφονίας του Komarovksy ενός γνωστού δικηγόρου της υψηλής κοινωνίας. Αυτό όμως που σοκάρει τον Γιούρι, είναι η ταυτότητα του σκοπευτή : είναι η Lara Gishar. Την είχε δει, την πρώτη φορά που συνάντησε τον Komarovsky στο ξενοδοχείο Montenegro. Τότε, ο μαγνητισμός τους και η ασυνήθιστη σχέση τους αποκάλυψε στο νεαρό γιατρό έναν κόσμο συναισθημάτων που δεν είχε ακόμα βιώσει.


Ο Γιούρι μαθαίνει ότι ο Komarovsky έπαιξε ρόλο στην αυτοκτονία του πατέρα του, αλλά αυτή η είδηση έχει μικρότερη επίδραση πάνω του από την τυχαία συνάντηση του με την Lara. Κατά την έναρξη του Α Παγκοσμίου Πολέμου, Δόκτωρ Ζιβάγκο πηγαίνει στην πρώτη γραμμή, αφήνοντας τη γυναίκα και τα παιδιά του στη Μόσχα. Δεν γνωρίζει ότι πολλά χρόνια μετά η Lara θα αγγίξει και πάλι τη ζωή του και θα την αλλάξει για πάντα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved