Κατερίνα Μισιχρόνη: «Οι Προδοσίες» και ο ρόλος της
Media

Κατερίνα Μισιχρόνη: «Οι Προδοσίες» και ο ρόλος της

Η Κατερίνα Μισιχρόνη μιλάει για τον ρόλο της στην νέα σειρά του ΣΚΑΪ, «Προδοσίες». 

Τι σκέφτηκες όταν σου έγινε η πρόταση για τη σειρά;

«Η επαφή έγινε με τον Στράτο Μαρκίδη, ο οποίος μου πρότεινε το συγκεκριμένο ρόλο. Διάβασα τα δέκα πρώτα σενάρια, μου άρεσε πολύ ο χαρακτήρας της Ζωής και είπα το «ναι». Άλλωστε, είχα κάνει στην Κύπρο τον «Όρκο σιωπής» και δύο ταινίες, οπότε νιώθω σαν στο σπίτι μου»

Ποια είναι π πρώτη γνωριμία μας με τη Ζωή;

«Δουλεύει στην Υπάτη Αρμοστεία, είναι δυναμική και, παράλληλα, συναισθηματική κι ευαίσθητη. Ό,τι κάνει, το κάνει μέχρι τέλους, δεν έχει ημίμετρα. Τη βρίσκουμε να έχει μια έντονη σχέση με τον Στέφανο, όταν μαθαίνει ότι η Μυρτώ, η γυναίκα του, είναι έγκυος»

Είχε ανασφάλεια με τπ σχέση αυτή;

«Σίγουρα. Είχε κάποια κρατήματα και αναστολές, αλλά επειδή και ο ίδιος ο Στέφανος έλεγε ότι ήθελε να χωρίσει, τους βλέπουμε αρχικά σε μια κατάσταση αναμονής. Η Ζωή περιμένει από εκείνον να χωρίσει για να είναι οι δυο τους μαζί, αλλά αυτό δεν θα συμβεί»

Η εγκυμοσύνη της Μυρτώς την κάνει να δει τον αγαπημένο της ως ψεύτη;

«Απογοητεύεται κι αυτό το γεγονός είναι πολύ καθοριστικό και αποτρεπτικό για την ίδια και για το αν θα συνεχίσει τη σχέση της μαζί του. Η εγκυμοσύνη της Μυρτώς τη βάζει στη διαδικασία να πάρει κάποιες αποφάσεις»

Είναι ερωτευμένη;

«Είχε κάνει στο μυαλό της σχέδια για το μέλλον; Είναι ένας αμοιβαίος, παράνομος έρωτας. Λόγω της εγκυμοσύνης, οι δυο τους απομακρύνονται κι έρχεται στο προσκήνιο ο αδελφός του Στέφανου, ο Άρης, με τον οποίο ζουν μια θυελλώδη σχέση. Η Ζωή και ο Άρης ήταν μαζί όταν ήταν 20 χρόνων και χώρισαν, γιατί ο Άρης εξαφανίστηκε»

Τώρα της δίνει εξηγήσεις;

«Ναι. Όταν συναντιούνται ξανά, τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα και ο Άρης δίνει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του στο παρελθόν»

Πώς καταλήγει η Ζωή στο κότερο του Πετκόφ;

«Επειδή σχεδιάζεται μια απόπειρα δολοφονίας του αγαπημένου της, συνεργάζεται με τον Αντρέι για να μπει στο κότερο. Υπάρχει αρκετή δράση σε όλα τα επεισόδια και γίνονται διαρκώς αποκαλύψεις. Ο Αντρέι είναι του Πετκόφ, αλλά στη συνέχεια θα γίνει αρωγός της Ζωής. Για το λόγο αυτό επιμένει να πάει μαζί με τον Άρη στο ταξίδι με το νέο φορτηγό πλοίο του Παυλίδη»

Τι συμβαίνει όταν το πλοίο φτάνει στη Βηρυτό;

«Ο Ανδρέας οργανώνει ένα σχέδιο για να στείλει τον Άρη και τη Ζωή στην Ελλάδα και ζητά τη βοήθεια του Στέφανου. Όταν βρίσκονται και οι τρεις μαζί, ο Στέφανος βλέπει το κλίμα ανάμεσα στην αγαπημένη του και τον αδελφό του και καταλαβαίνει τι έχει συμβεί»

Η Ζωή είναι ανάμεσα σε δυο αδέλφια και ο Στέφανος ανάμεσα σε δυο γυναίκες. Τι αισθάνεσαι όταν ακούς τέτοιες ιστορίες;

«Νομίζω ότι στην πραγματική ζωή αυτές οι ιστορίες είναι δύσκολες κι έχουν έντονες δραματικές και συναισθηματικές επιπτώσεις. Μπορεί να ακούγονται συναρπαστικές, αλλά ότι έχουν μεγάλο συναισθηματικό και ψυχικό κόστος» αποκάλυψε στο 7μέρεςtv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved