«Η λέξη που δεν λες»: Όσα γίνονται πίσω από τις κάμερες
Media

«Η λέξη που δεν λες»: Όσα γίνονται πίσω από τις κάμερες

Η νέα δραματική σειρά του Alpha «Η λέξη που δεν λες» καταπιάνεται με το θέμα του αυτισμού. 

Οι συντελεστές της σειράς βρίσκονται στην Κρήτη από τα τέλη Μαϊου όπου έγινε η ανάγνωση των ρόλων και στην συνέχεια ξεκίνησαν τα γυρίσματα. Οι πρόβες είχαν ξεκινήσει στην Αθήνα πριν αρκετό καιρό.

Τα 50 άτομα της παραγωγής θα μείνουν στο νησί μέχρι τον Οκτώβριο. Τα γυρίσματα γίνονται στη Φαλάσαρνα και στον Βατόλακκο, αλλά και στα Χανιά στην παλιά πόλη και το παλιό λιμάνι.

Σύμφωνα με το Τηλέραμα, οι ηθοποιοί συναναστρέφονται με τους ντόπιους προκειμένου να «κλέψουν» στοιχεία τους και να τα μεταφέρουν με φυσικό τρόπο στον ρόλο τους, ώστε οι ήρωες να είναι πιο αυθεντικοί.

Το συνεργείο του Θοδωρή Παπαδουλάκη αποτελείται κυρίως από συνεργάτες που είχε και στο «Νησί». Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν αγκαλιάσει την παραγωγή και τους συντελεστές της. Έχουν ανοίξει τα σπίτια τους στους ηθοποιούς και τους καλούν στις αυλές για να ξαποστάσουν και να τους κεράσουν ρακές και τοπικά φαγητά.

Τέλος, ο μικρός Γιώργος πηγαίνει στα γυρίσματα μετά το σχολείο του και είναι πάντα διαβασμένος. Η παραγωγή της σειράς έχει μια συνοδό που είναι συνέχεια μαζί του για να κάνουν πρόβα τις σκηνές του, αλλά και να τον απασχολεί μέχρι την επόμενη σκηνή που θα παίξει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved