Απίστευτες εκφράσεις σε ριάλιτι των ΗΠΑ: Ο Έλληνας πεθερός και η νύφη σε υστερία
Media

Απίστευτες εκφράσεις σε ριάλιτι των ΗΠΑ: Ο Έλληνας πεθερός και η νύφη σε υστερία

Αυτός ο γάμος θα μείνει στην ιστορία σίγουρα. 

Εξάλλου, κάτι τέτοιο έγινε και στην πρόταση γάμου.

Πρωταγωνιστές της ιστορίας που έγινε και ριάλιτυ είναι ο ζάμπλουτος αυτοδημιούργητος μεσίτης των σταρ Ράιαν Σέρχαντ και η Αιμιλία Μπεχράκη πρώην μοντέλο της Victoria’s Secret και νυν επικεφαλής νομικός σε ναυτιλιακό κολοσσό με έδρα την Γενεύη.

Ο πατέρας της νύφης, Λεωνίδα Μπεχράκης που ζει την Ελλάδα, ήθελε οι κόρες του να παντρευτούν Έλληνα και να επιστρέψουν στα πάτρια εδάφη. Όταν η κόρη του του ανακοίνωσε πως θα παντρευτεί τον μεσίτη, έγινε έξαλλος.

Ο γαμπρός στην πρεμιέρα του ριάλιτι, που προβάλλεται στο κανάλι BRAVO του ομίλου NBC αποκάλυψε άγνωστες πτυχές αυτού του γάμου.

«Άλλαξα εντελώς τη ζωή μου για χάρη του Ράιαν και δεν νομίζω πως αναγνωρίζει την έκταση αυτής της πράξης» είπε κλαίγοντας η Αιμιλία ενώ εκείνος απάντησε: «Δεν νομίζω πως μπορώ να μετακομίσω στην Ελλάδα. Πριν από επτά χρόνια έκανα ελεύθερο θέατρο χωρίς χρήματα και το σιχαινόμουν. Δεν γυρίζω σ’ εκείνες τις μέρες. Το να μετακομίσω σε άλλη χώρα σημαίνει πως αρχίζω ξανά από το μηδέν» είπε ο γαμπρός.

Και τα ευτράπελα για το ζευγάρι δεν σταματά εδώ, καθώς ο πεθερός του γαμπρού άσκησε πίεση και για την αλλαγή της θρησκείας καθώς είναι προτεστάντης.

Το μεγάλο μπάχαλο έγινε όταν το ζευγάρι αποφάσισε ο γάμος να γίνει στην Κέρκυρα και η Αιμιλία ανέλαβε μόνη της όλες της προετοιμασίες καθώς ο γαμπρός ήταν απορροφημένος στη δουλειά του. Αυτό σόκαρε την νύφη και ξέσπασε: «Δεν ξέρω τι έχει συμβεί τον τελευταίο έναν χρόνο, έχεις γίνει άλλος άνθρωπος. Όλα πρέπει να είναι τέλεια και κοντεύω να τρελαθώ» με τον Ράιαν να της απαντάει: «Πάντα θα δουλεύω πολύ, έτσι ώστε να μπορώ να πληρώσω διαμερίσματα 4.000.000 ευρώ και μεγάλους γ…ους γάμους στο κέντρο της Ελλάδας»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved