Αγωγή στο «Ε» για το «Bravo Ρούλα»
Media

Αγωγή στο «Ε» για το «Bravo Ρούλα»

Αγωγή κατά του Epsilon TV κατέθεσαν προχθές οι συνεργάτες της Ρούλας Κορομηλά, που εργάστηκαν για την εκπομπή «Bravo Ρούλα» και απαιτούν τα δεδουλευμένα τους.

Η δικηγόρος Βασιλική Γκόγκου, η οποία ανέλαβε την εκπροσώπηση των έξι από τους συνολικά 15 δημοσιογράφους και εργαζομένους διάφορων ειδικοτήτων (οι υπόλοιποι εκπροσωπούνται από άλλον νομικό) κατέθεσε τον φάκελο στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου όπου, όπως αναφέρεται στην αγωγή, οι πελάτες της διεκδικούν συνολικά το ποσό των 30.000 ευρώ. «Πρόκειται για αμοιβές παροχής υπηρεσιών.
Οι περισσότεροι έχουν εξοφληθεί τις δύο από τις συνολικά εννέα εκπομπές που προβλήθηκαν στο Epsilon και πλέον διεκδικούν την πλήρη εξόφλησή τους» λέει σε καθημερινή εφημερίδα, η κυρία Γκόγκου και συνεχίζει: «Η σύμβασή τους έγινε με το κανάλι, το οποίο γνώριζε για τις αμοιβές τους και το ύψος των ποσών, αφού όλοι τους είναι επαγγελματίες με εμπειρία στον τομέα τους και, όπως προείπα, πληρώθηκαν κανονικά για τις δύο πρώτες εκπομπές».

Οι σχέσεις ανάμεσα στη διοίκηση, στη Ρούλα και στο επιτελείο της εκπομπής της μετά την αποχώρηση της παρουσιάστριας συνεχίζουν να είναι ψυχροπολεμικές, λόγω και των οικονομικών εκκρεμοτήτων που κατήγγειλε η ίδια η Κορομηλά σε επίσημη ανακοίνωσή της. «Υπάρχουν σημαντικές οικονομικές οφειλές και προς εμένα, αλλά πρωτίστως με ενδιαφέρει η εκπλήρωση των οικονομικών υποχρεώσεων του σταθμού προς τους συνεργάτες μου, καθώς μάλιστα πληροφορούμαι από τους ίδιους ότι αυθαιρέτως ο σταθμός επιχειρεί να υποβαθμίσει τις υπηρεσίες των συντελεστών και να μειώσει αυθαιρέτως τις συμφωνηθείσες αμοιβές τους ύστερα και από την ανταλλαγή ανακοινώσεων λόγω της μη καταβολής των δεδουλευμένων τους» αναφερόταν, μεταξύ άλλων, στην επιστολή της.

Η παρουσιάστρια έδωσε την παραίτησή της στο Epsilon πριν από το τελευταίο «Bravo Ρούλα», το οποίο θα προβαλλόταν από τη Σύρο, ισχυριζόμενη ότι η ηγεσία του καναλιού επιχείρησε αυθαίρετα, αιφνιδιαστικά και μονομερώς να της επιβάλει με ύφος επιτακτικό και απειλητικό ως συμπαρουσιαστή τον Μένιο Φουρθιώτη!

Η Ρούλα έχει προσφύγει και εκείνη στα δικαστήρια με αγωγή (έχει καταθέσει και ακόμα μία η εταιρία παραγωγής του σόου) μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της Νίκου Αγαπηνού, στην οποία αναφέρεται ότι η παρουσιάστρια θεωρεί τη συμπροφορά του τηλεοπτικού καναλιού αντισυμβατική και προσβλητική.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved