Η «Μπουλίτσα» από το «Καφέ της Χαράς» είναι κόρη της…
Media

Η «Μπουλίτσα» από το «Καφέ της Χαράς» είναι κόρη της…

Την γνωρίσαμε ως την «Μπουλίτσα» μέσα από το «Καφέ της Χαράς» και την έχουμε δει και σε άλλες σειρές. 

Η μαμά της είναι μια γνωστή ηθοποιός, η οποία έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της. Η «Μπουλίτσα» μεγάλωσε και πλέον είναι 17χρονών και έχει μια άριστη σχέση με την μητέρα της.

«Την έχω μαζί μου και τη μεγαλώνω μόνη μου, όλα τα χρόνια, με τη βοήθεια τη μανούλας μου. Στο σπίτι μένουμε 3 γυναίκες, αμαζόνες. Στη μαμά μου χρωστάω τα πάντα. Η κόρη υ με έχει κρατήσει στη ζωή και με κρατάει, είναι η ζωή μου όλη, είναι τα πάντα για μένα. Πέρα από τη σχέση που έχουμε, μάνας με κόρη, είμαστε και σαν αδελφές, τα λέμε όλα, μιλάμε για τα προσωπικά μας, είναι σχέση μεγάλη, εδώ είναι ο πραγματικός έρωτας. Τώρα π κόρη μου είναι 17 χρονών, είναι άριστη μαθήτρια. Μετά το σίριαλ «Το καφέ της Χαράς» έκανε την κόρη του Πάνου Μιχαλόπουλου στο «Σού-ιερ μπαμπά», έπαιξε στο «7 θανάσιμες πεθερές», έκανε γκεστ σε αστυνομική σειρά, έπαιξε στην «Ειρήνη» του Αριστοφάνη με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά μεγάλωσε και δε ν αναγνωρίσατε, Ήθελε να τα κάνει όλα αυτά, γιατί το έχει μέσα της το καλλιτεχνικό απέχει πια, θέλει να ασχοληθεί με κάτι άλλο. Δεν της έγινε και κάποια πρόταση σε μεγαλύτερη ηλικία. Έχει βιώσει μαζί μου ό,τι κι εγώ. Έμεινα έγκυος όταν ήμουν στο μιούζικαλ «Grease», «χόρευε» από την εγκυμοσύνη μου μαζί μου. Περπάτησε στο θέατρο «Δελφινάριο» σε ηλικία 9 μηνών. Έχει γεννηθεί μέσα στο θέατρο ουσιαστικά, τα έχει ζήσει από μέσα, τις δυσκολίες μου, γιατί υπάρχουμε δύσκολα. Πλέον θέλει να κάνει κάτι άλλο, να σπουδάσει ιατρική» είπε στο Λοιπόν η Λίλιαν Αρχοντή και συνέχισε:

«Έτσι θέλω να είμαι, η προσωπική μου ζωή είναι «κλειδωμένη» από τα φώτα της δημοσιότητας.Ο κόσμος με αγαπάει, όπως και το παιδί μου, μέσα από τους ρόλους μου στο θέατρο και στην τηλεόραση, από εκεί, και πέρα δεν τους ενδιαφέρει κάτι άλλο. Η συντροφικότητα θέλει θυσίες, να αφιερώνεις χρόνο, οπότε θα έβαζα σε δεύτερη μοίρα το παιδί. Επειδή το παιδί-πρέπει να έχει έναν πολύ δυνατό άνθρωπο μπροστά του, πίσω του, γύρω του, όπως εξακολουθώ να είμαι και θα είμαι μέχρι εκείνη να ανοίξει φτερά της. Για μένα συντροφικότητα δεν υπάρχει. Το παιδί θα ήταν παραπονεμένο. Όταν η κόρη μου ανοίξει τα «φτερά» της, φτιάξει τη δική της ζωή και προχωρήσει κι εγώ υπάρχω ακόμα... έχει ο Θεός. Το πλάσμα μου είναι κυριολεκτικά πάνω απ' όλα. Ίσως το αδελφάκι έπρεπε να είχε γίνει τότε, να ήταν κοντά-κοντά, γιατί το παιδί ήρθε μαζί με τη καριέρα. Στο σίριαλ «Κωνσταντίνου και Ελένης έμεινα έγκυος, στη δεύτερη σεζόν ήμουν λεχώνα και δεν έπαιζα στα πρώτα επεισόδια πλάνα φαίνομαι «γεμάτη» προσπαθήσαμε να κρύψουμε την κοιλιά μου, να μη φαίνεται»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved