Ελένη Χρονά: «Είμαι μητέρα με ενοχές γιατί δεν είμαι με τα παιδιά όσες ώρες θα ήθελα»
Media

Ελένη Χρονά: «Είμαι μητέρα με ενοχές γιατί δεν είμαι με τα παιδιά όσες ώρες θα ήθελα»

Για τις ενοχές που νιώθει ως μητέρα μιας και δεν μπορεί να είναι κοντά στα παιδιά της όσο και όποτε θα ήθελε, μιλάει η Ελένη Χρονά η οποία εκτός από ανκοργούμαν της ΕΡΤ είναι και μία τρυφερή μητέρα για τα παιδάκια της.

Πώς θα χαρακτηρίζατε τον εαυτό σας ως μητέρα;

Αν έβλεπαν τα παιδιά μου αυτή την ερώτηση, θα έτρεχαν να απαντήσουν για να βγάλουν τα παράπονά τους... Είμαι υπερπροστατευτική, πιεστική, επίμονη, υπερβολικά αγχώδης σε σχέση με το τι κάνουν, με ποιους βγαίνουν βόλτα, αυστηρή σε σχέση με την τάξη, αλλά και υπερβολικά δοτική σε ό,τι μου ζητάνε. Κυρίως είμαι μια μητέρα με ενοχές γιατί δεν είμαι μαζί τους τόσες ώρες όσες θα ήθελα.

Έχετε θυσιάσει πράγματα από την προσωπική σας ζωή για τη δημοσιογραφία;

Το πιο σημαντικό και ανεκτίμητο που θυσίασα για τη δημοσιογραφία είναι πως δεν είδα τα παιδιά μου να μεγαλώνουν. Δεν τα χάρηκα στο μεγάλωμά τους λόγω των 12ωρων που πολύ συχνά έπρεπε να δουλεύω στην ΕΡΤ, αλλά και σε εφημερίδες και περιοδικά που δούλευα κατά διαστήματα. Την καθημερινότητα των παιδιών μου την έζησα όταν έκλεισε η ΕΡΤ. Τότε τα παιδιά μου ήταν 15 και 14 ετών και άρχισαν να βλέπουν τη μαμά τους να είναι σπίτι όταν γύριζαν από το σχολείο. Σε αυτή τη διετία του «μαύρου» κατάφερα να περνάω τα απογεύματα μαζί τους συζητώντας, πηγαίνοντας μια βόλτα ή μην κάνοντας απολύτως τίποτα. Απλώς ήμασταν μαζί. Και ένιωθα μια γλυκόπικρη μελαγχολία που έπρεπε να κλείσει η ΕΡΤ για να απολαμβάνω τα αυτονόητα με τα παιδιά μου. Τους στέρησα τόσα για χάρη της ΕΡΤ και η ανταμοιβή μου ήταν το «μαύρο».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved