«Το κορίτσι με το τατουάζ»: A' τηλεοπτική προβολή τη Δευτέρα στον Alpha
Media

«Το κορίτσι με το τατουάζ»: A' τηλεοπτική προβολή τη Δευτέρα στον Alpha

Η τριλογία “Mιλένιουμ» του Στιγκ Λάρσον, «Το κορίτσι με το τατουάζ», γίνεται ταινία και ο Alpha φέρνει σε Α' τηλεοπτική προβολή την ένταση στις οθόνες σας, τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 22:30.

Ο κορυφαίος δημοσιογράφος της Σουηδίας, Μίκαελ Μπλόμκβιστ, έχει μόλις χάσει μια δικαστική διαμάχη με έναν επιφανή επιχειρηματία. Πριν προλάβει όμως να ανασυντάξει τις δυνάμεις του, καλείται άμεσα να εξιχνιάσει μια νέα υπόθεση για λογαριασμό ενός άλλου μεγαλοβιομηχάνου, του Χένρικ Βάνγκερ, που φαίνεται να έχει αποσυρθεί από τη δημόσια ζωή εδώ και πολύ καιρό. Πρόκειται για την εξαφάνιση της 16χρονης ανιψιάς του, η οποία συνέβη πριν από 40 περίπου χρόνια. Ο Μίκαελ αποφασίζει να αναλάβει την έρευνα. Σύντομα όμως ανακαλύπτει πως η μακρά ιστορία της οικογένειας του Βάνγκερ είναι γεμάτη από σκοτεινά σημεία, έριδες και ανομολόγητα μυστικά. Καθώς η έρευνα αρχίζει νε εξελίσσεται σε μια κάθοδο στον Άδη, η Λίζμπεθ Σαλάντερ, μια εκκεντρική χάκερ με αντικοινωνική συμπεριφορά και εκκρεμότητες με το νόμο, αποφασίζει για δικούς της λόγους να του προσφέρει τη βοήθειά της...

Μια ταινία που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση, με την υπογραφή του σκηνοθέτη των ταινιών «Seven» και «Fight Club». Υπήρξε υποψήφια για πλήθος βραβείων και οσκαρικών διακρίσεων, μεταξύ άλλων για α’ γυναικείο ρόλο και φωτογραφία, και κέρδισε το Όσκαρ® για το μοντάζ.
Βασίστηκε στη σουηδική κινηματογραφική προσαρμογή της αστυνομικής λογοτεχνικής τριλογίας «Μιλένιουμ», σημειώνοντας τεράστια καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved