Δίδυμα Φεγγάρια: Τι θα δούμε αύριο στο επεισόδιο του σίριαλ;
Media

Δίδυμα Φεγγάρια: Τι θα δούμε αύριο στο επεισόδιο του σίριαλ;

Τα Δίδυμα φεγγάρια επιστρέφουν αύριο στις 20:00 με τον 2o Κύκλο και με συγκλονιστικές εξελίξεις στις ζωές των πρωταγωνιστών.

Όλα ανατρέπονται και οι ήρωες καλούνται για ακόμα μία φορά, να αφήσουν πίσω τις επιθυμίες τους και να αντιμετωπίσουν τη σκληρή πραγματικότητα!

Η συγκατοίκηση του Παύλου και της Αλίκης θα φέρει ποικίλες αντιδράσεις από τον περίγυρο τους. Όταν η Αγάπη το μαθαίνει ξεσπάει και βάζει σε δίλημμα τον Παύλο, ενώ μιλάει πολύ άσχημα στην Ελισάβετ αλλά και στην Αλίκη, αφήνοντας τη μητέρα της σε κατάσταση σοκ... Η Λίτσα μόλις μαθαίνει για την συγκατοίκηση, ζηλεύει και φυσικά ετοιμάζεται να επέμβει δυναμικά. Όταν λέει στον Δημήτρη τα νέα, αυτός με την πρώτη ευκαιρία αγνοεί την Σίλα, με την οποία δεν τα πάνε καλά και προσεγγίζει την Ελισάβετ με στόχο πάντα, το χρήμα και την κοινωνική του αναβάθμιση.

Η Αγάπη στο μεταξύ μαθαίνει για την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Στέργιος και σπεύδει να τον δει, αντιμετωπίζοντας στην αρχή την άρνηση του, η οποία είναι μέρος του σχεδίου του για να την κάνει να έρθει κοντά του... Την πείθει ότι βρίσκεται σε αναπηρική καρέκλα εξ’ αιτίας μιας υποτιθέμενης αποτυχημένης επέμβασης στην πλάτη.. Οι τύψεις που θα νιώσει η Αγάπη θα την οδηγήσουν σε μια μοιραία απόφαση, καταστροφική για την σχέση της με τον Φίλιππο! Παράλληλα η Μάρθα βρίσκει την ευκαιρία και πολιορκεί με μεγαλύτερη επιμονή τον Φίλιππο...

Όσο περνάει ο χρόνος, η Αλίκη συνειδητοποιεί, από την απότομη συμπεριφορά του, πόσο σκληρός παραμένει ο Παύλος και στην προσπάθεια της να σώσει τη σχέση τους, του ξεκαθαρίζει ότι δε μπορεί να το αντέξει. Η πρωτοβουλία της Ελισάβετ να εγκατασταθεί με το παιδί, μαζί τους στο σπίτι, δε θα του αφήσει πολλά περιθώρια.

Αναταραχές φέρνει στο σπίτι τους και μια ακραία πράξη της Λαμπρινής, η οποία αποκαλύπτει τον αληθινό της χαρακτήρα...

Η Αλίκη είναι σοκαρισμένη από την αντίδραση της Αγάπης. Την ίδια στιγμή η Αμαλία κι η Αρετή ενημερώνουν την Αγάπη για την κατάσταση του Στέργιου και την αναστατώνουν. Το μοιράζεται με τον Φίλιππο, ο οποίος της υπόσχεται να τη βοηθήσει να βρει το Στέργιο. Παράλληλα ο Στέργιος δέχεται την επίσκεψη του Ορέστη, του καινούργιου συνεργάτη του. Συγχρόνως η Σίλα προσπαθεί ανεπιτυχώς να σταματήσει την εισβολή της Λίτσας στο καινούργιο τους σπίτι με το Δημήτρη, ενώ ο Αντώνης δέχεται την αιφνίδια επίσκεψη της Αφροδίτης, που του ζητάει πίσω τη δουλειά της και παρορμητικά της εκφράζει το ερωτικό του ενδιαφέρον. Ο Παύλος πείθει την Αλίκη να μετακομίσει στο σπίτι του, πράγμα που δημιουργεί αντιδράσεις απ’ το περιβάλλον. Στην Πάρο η Μαρουσώ λιποθυμά μπροστά στα μάτια του Νικόλα, που παθαίνει σοκ. Την ίδια στιγμή ο Φίλιππος και η Αγάπη είναι στα ίχνη του Στέργιου. Λίγο αργότερα η Αγάπη αντιμετωπίζει την Ελισάβετ με απρόσμενο τρόπο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved