«Ώρες αγωνίας»: Σε A' τηλεοπτική προβολή στον Alpha
Media

«Ώρες αγωνίας»: Σε A' τηλεοπτική προβολή στον Alpha

Ένας πατέρας. Ένα μωρό. Κι απέναντί τους, η μεγαλύτερη φυσική καταστροφή των τελευταίων χρόνων: Αγώνας επιβίωσης κόντρα στον τυφώνα Κατρίνα.

«Ώρες αγωνίας», σε Α' τηλεοπτική προβολή, την Τρίτη 4 Οκτωβρίου στις 22:30.

Στη Νέα Ορλεάνη, λίγο προτού «χτυπηθεί» από τον τυφώνα Κατρίνα, ένα πρόωρα γεννημένο μωρό έρχεται στον κόσμο. Η μητέρα δεν θα καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή, ενώ το νεογέννητο μωρό της θα βρεθεί σε κρίσιμη κατάσταση. Έχοντας μεταφερθεί σε θερμοκοιτίδα νεογνών, το μωρό θα τεθεί σε ακόμα μεγαλύτερο κίνδυνο, όταν με το ξέσπασμα του τυφώνα το ρεύμα πέφτει εντελώς και όλοι αρχίζουν να εγκαταλείπουν το νοσοκομείο πανικόβλητοι. Όμως, ο Νόλαν, ο πατέρας του, δεν έχει κανένα σκοπό να εγκαταλείψει το μωρό του. Αποφασίζει να κρατήσει τη γεννήτρια του ρεύματος σε λειτουργία με κάθε τρόπο και μέσο. Ακόμα κι αυτή όμως υπολειτουργεί. Μόνο αν μείνει ξύπνιος, περιμένοντας να φανεί κάποιος να τους σώσει, έχει ελπίδα να σωθούν. Η μανία της φύσης όμως είναι ανελέητη...

Μία από τις τελευταίες ταινίες του Πολ Γουόκερ, πριν το θανατηφόρο ατύχημά του, που έκανε μεγάλη αίσθηση και απέσπασε πολύ καλές κριτικές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved