Νάντια Κοντογεώργη: «Ζούμε σε μια περίοδο της τηλεόρασης όπου όλα αλλάζουν»
Media

Νάντια Κοντογεώργη: «Ζούμε σε μια περίοδο της τηλεόρασης όπου όλα αλλάζουν»

Η Νάντια Κοντογεώργη είναι πλέον σε ένα κανάλι, τον Alpha, ο οποίος δεν πήρε άδεια. Περνάει από το μυαλό της το ενδεχόμενο ότι κάποιο πρωί θα πέσει «μαύρο»;

«Αυτό αισθάνομαι ότι είναι λάθος τρόπος σκέψης για να το κάνουμε. Ζούμε σε μια περίοδο της τηλεόρασης όπου όλα αλλάζουν και είναι πολύ δύσκολο να προβλέψουμε τι θα συμβεί. Κάνω τη δουλειά μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αφού όλοι κάνουν αυτό θα πάνε καλά τα πράγματα. Δεν μπορώ να προβλέψω τις αλλαγές που συμβαίνουν καθημερινά και δεν μπορώ να το βάζω και ως παράγοντα», λέει στο Βήμα.

Ως νέος άνθρωπος νιώθει ότι η κατάστασή μας βρίσκεται σε κατήφορο ή κάτι πάει να γίνει;
«Νιώθω ότι κάποια πράγματα βρίσκονται στον κατήφορο και κάποια άλλα είναι σε καλύτερο σημείο. Αντιλαμβάνομαι τη οικονομική δυσπραγία και το βιώνουμε καθημερινά. Παρ' όλα αυτά, ο χώρος στον οποίο βρίσκομαι δεν είναι από αυτούς όπου το χρήμα είναι η κινητήριος δύναμη, είναι η δημιουργικότητα. Έπεσαν τα τείχη και υπάρχουν άνθρωποι που δημιουργούν με άλλους τρόπους και μέσα από άλλους δρόμους. Ο νέος κόσμος προσπαθεί να εκφραστεί με άλλον τρόπο και αυτό είναι πολύ θετικό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved