Ηλεκτρική η καρέκλα του anchorman-woman στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ! Ποιοι είναι οι επικρατέστεροι;
Media

Ηλεκτρική η καρέκλα του anchorman-woman στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ! Ποιοι είναι οι επικρατέστεροι;

Τέλος χρόνου για τη διοίκηση της ΕΡΤ. Μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις, διαφωνίες, ζυμώσεις και παλινωδίες που διήρκεσαν μήνες, έφτασε η ώρα που πρέπει να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για τα πρόσωπα τα οποία θα στελεχώσουν τα δελτία ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές.

Οι τελικοί υποψήφιοι για τη θέση του παρουσιαστή ή της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων είναι πέντε. Κατόπιν δοκιμών στον αέρα καθ’ όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου, επικρατέστεροι είναι η Δώρα Αναγνωστοπούλου, η οποία διατηρεί ισχυρά ερείσματα και τη στηρίζει στέλεχος της διοίκησης, ενώ άλλο στέλεχος στηρίζει τον Νίκο Αγγελίδη.
Στα τελευταία μέτρα της... κούρσας μπαίνει με αρκετές πιθανότητες «πρόκρισης» ο Γιάννης Δάρρας, ο οποίος, αν τελικά επιλεγεί, θα αποχωρήσει από την πρωινή ζώνη, στην οποία θα παραμείνει ο Γιώργος Δαράκης με γυναίκα δημοσιογράφο ως παρτενέρ. Την πεντάδα των υποψηφίων για το κεντρικό δελτίο συμπληρώνουν η Σταυρούλα Χριστοφιλέα αλλά και η Ευρυδίκη Χάντζιου, η οποία εκφωνεί ήδη από την επανεκκίνηση της ΕΡΤ το κεντρικό δελτίο τα Σαββατοκύριακα. Για να βρεθεί το κατάλληλο πρόσωπο, μάλιστα, η διοίκηση της ΕΡΤ παρήγγειλε έρευνα κοινής γνώμης ώστε να «βαθμολογήσει» την απήχηση των βασικών της παρουσιαστών. Την έρευνα ανέλαβε η Kappa Research σε δείγμα 600 ατόμων και με συνολικό κόστος 4.900 ευρώ (συν ΦΠΑ), σύμφωνα με τη real. Τα αποτελέσματα βρίσκονται ήδη στα χέρια της διοίκησης, η οποία θα τα αξιοποιήσει για να πάρει τις τελικές της αποφάσεις. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πάντως, η έρευνα έδειξε ότι σε γενικές γραμμές οι βασικοί παρουσιαστές της ΕΡΤ -και υποψήφιοι για τη θέση του άνκορμαν- βαθμολογούνται θετικά, αλλά δεν έχουν μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ τους ώστε να αναδειχθεί ο ξεκάθαρος νικητής.
Ως ενδιάμεση λύση για να υπάρξει συμβιβασμός των διαφορετικών προσεγγίσεων, ακούγεται ότι θα μοιράσουν τις ημέρες σχεδόν ισομερώς, αναθέτοντας τα δελτία από Δευτέρα έως Πέμπτη σε ένα πρόσωπο και Παρασκευή με Κυριακή στο άλλο. Το τελικό μπρα ντε φερ αναμένεται να ολοκληρωθεί με έκτακτες συσκέψεις μέσα στο Σαββατοκύριακο ή το αργότερο έως αύριο Δευτέρα. Στόχος είναι το νέο πρόγραμμα να κάνει πρεμιέρα στις 10 ή στις 17 Οκτωβρίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved