Ντενίση: «Ελάττωμα των ηθοποιών ήταν ο ρατσισμός να παίξουν σε κυπριακή σειρά στο παρελθόν»
Media

Ντενίση: «Ελάττωμα των ηθοποιών ήταν ο ρατσισμός να παίξουν σε κυπριακή σειρά στο παρελθόν»

Η Μιμή Ντενίση σχολίασε τον ρατσισμό που υπήρχε από πλευράς των Ελλήνων ηθοποιών στο να συμμετάσχουν σε κάποια κυπριακή παραγωγή.

Παλαιότερα όμως υπήρχε ένα είδος ρατσισμού από πλευράς των Ελλήνων ηθοποιών στο να συμμετάσχουν σε κάποια κυπριακή παραγωγή.

Αυτό είναι μέρος των ελληνικών ελαττωμάτων. Όταν τα πράγματα δεν είναι καλά μας πιάνει έπαρση κι όταν χειροτερέψουν μας βγαίνει προς τα έξω ο καλός μας χαρακτήρας. Όπως για πάρα πολλά χρόνια τώρα οι Κύπριοι τραγουδιστές κάνουν καριέρα στην Ελλάδα, έτσι και οι Έλληνες ηθοποιοί στην Κύπρο. Εμείς έχουμε πολύ καλούς ηθοποιούς. Εσείς έχετε πολύ καλούς τραγουδιστές. Όχι γιατί δεν υπάρχει μία μεγάλη γκάμα από άριστους Κύπριους ηθοποιούς. Απλούστατα, δεν είχαν τη δυνατότητα να προβληθούν το ίδιο. Οπότε, τώρα, είναι μία καλή ευκαιρία, αφού και οι δύο χώρες έχουν πάρει το μάθημά τους, σε ό,τι αφορά το θέμα της κρίσης, να πάνε τα μυαλά στη θέση τους και να πούμε ότι είμαστε ένα έθνος, μία φυλή και ότι μπορούμε να συνεργαζόμαστε χωρίς να λέμε ότι αυτός είναι καλύτερος κι αυτός χειρότερος. Έτσι κι αλλιώς, εγώ το έχω πει εδώ και χρόνια, ότι θα γινόντουσαν κυπριακές με ελληνικές σειρές μαζί. Και έτσι πρέπει να γίνεται. Ένας λαός είμαστε στην ουσία. Δεν καταλαβαίνω τον διαχωρισμό.

Πηγή: Tv Μανία

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved