Αποκάλυψη Φερεντίνου: «Όταν μας κάλεσε ο κ. Κοντομηνάς για να μας μιλήσει…»
Media

Αποκάλυψη Φερεντίνου: «Όταν μας κάλεσε ο κ. Κοντομηνάς για να μας μιλήσει…»

Για τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις με τις τηλεοπτικές άδειες που δείχνουν να αλλάζουν και το όλο σκηνικό στην τηλεόραση της χώρας μας μιλάει ο Χρήστος Φερεντίνος ο οποίος αποκαλύπτει και ένα άγνωστο παρασκήνιο...

Πώς σας φαίνονται οι τελευταίες τηλεοπτικές εξελίξεις;

«Μπάχαλο! Αρχικά θέλω να πω ότι όλο αυτό έγινε με καλή πρόθεση, γιατί έπρεπε να μπει μια σειρά στο θέμα των αδειών. Επίσης, πρέπει να επισημάνω ότι τα κανάλια δεν είχαν καμία ευθύνη. Πιστεύω ότι δεν υπήρξε ολοκληρωμένο σχέδιο, γι’ αυτό και προέκυψαν όλα αυτά τα θέματα. όμως, ακόμη μπορούν να διορθωθούν τα πράγματα.»

Πώς νιώσατε όταν μάθατε ότι ο Alpha δεν πήρε άδεια;

«Όταν έμαθα ότι ο Alpha δεν πήρε άδεια με τέτοιο τίμημα, μούδιασα. Έπαθα πλάκα όταν είδα τα ποσά. Δεν περίμενα να ανεβουν τόσο πολύ οι προσφορές. Όταν, όμως μας κάλεσε ο κ. Κοντομηνάς για να μας μιλήσει, ένιωσα καλύτερα. Είδαμε ότι υπάρχει αισιοδοξία και πολύ καλή διάθεση. Ο Alpha έχει φτιάξει ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα φέτος. Παρ’ όλα αυτά υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μας ένα μεγάλο ερώτημα: Τι θα γίνει; Νομίζω ότι αυτό ισχύει για όλους, ακόμα και γι’ αυτούς που έχουν πάρει άδεια.»

Πιστεύετε ότι από τις αλλαγές θα προκύψει κάτι καλύτερο;

«Έτσι όπως πάει η κατάσταση, δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος. Εκτός κι αν γίνουν πολύ καλές διορθωτικές κινήσεις. Με αυτοκριτική, με έναν πιο δίκαιο τρόπο και έξω από τη μικροπολιτική. Έξω από οποιοδήποτε επικοινωνιακό κόστος. Από τη στιγμή που υπήρχε καλή πρόθεση μπορούν να γίνουν πολλές διαρθρωτικές κινήσεις. Μια κυβέρνηση καλείται να συμμερίζεται την αγωνία των ανθρώπων που φοβούνται για τις δουλειές τους. Είναι λιγότερο σημαντικό να δείξει ότι δεν υποχωρεί. Ειδικά μια κυβέρνηση που έχει αυξημένη ευαισθησία σε αυτόν τον τομέα. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι λένε «Κι άλλοι έχουν μείνει εκτός κι άλλοι έχουν απολυθεί». Ο ρόλος της κυβέρνησης πρέπει να είναι κοντά στις επιχειρήσεις, να βοηθάει τις αδύναμες και να στηρίζει εκείνες που λειτουργούν σωστά.»

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved