Βάσω Λασκαράκη: «Περίμενα ότι θα βρεθεί μια άλλη λύση κι άλλο πλάνο για τα κανάλια»
Media

Βάσω Λασκαράκη: «Περίμενα ότι θα βρεθεί μια άλλη λύση κι άλλο πλάνο για τα κανάλια»

Τρίτη σεζόν φέτος με το «Το Σόι Σου» στον Alpha. Το περίμενε η Βάσω Λασκαράκη ότι θα είχε τόση επιτυχία αυτή η δουλειά;

«Όταν ξεκινούσα αυτή η δουλειά κάναμε πλάκα με τον τηλεοπτικό μου άνδρα, Ηλία Μελέτη, και λέγαμε ότι αυτή η σειρά θα πάει για 3 χρονιές. Και τελικά πήγε! Πόσο πιο χαρούμενη μπορεί να είμαι; Τα καταφέραμε»

Η φετινή σεζόν ξεκινάει με πολύ απρόβλεπτες εξελίξεις για τα κανάλια και πόσο μάλλον για όσα δεν έχουν πάρει εν τέλει την άδεια. Πώς το βιώνει αυτό η ηθοποιός;
«Για να σου πω την αλήθεια, δεν περίμενα να γίνει όλο αυτό γιατί περίμενα ότι θα βρεθεί μια άλλη λύση κι άλλο πλάνο για τα κανάλια. Η κυβέρνηση θα μπορούσε να εισπράττει φόρους από τα ήδη ισχύοντα κανάλια κι όσα δεν μπορούσαν να είναι τυπικά στις υποχρεώσεις τους, θα έκλειναν .Τελικά αποδείχθηκε ότι το κριτήριο για να αποκτήσει κάποιος την άδεια ήταν απλά να έχει πάρα πολλά λεφτά, ασχέτως του επαγγέλματος του. Τα ποσά ήταν εξωφρενικά και πολύ προκλητικά για την εποχή μας. Απλά αναρωτιέμαι γιατί η κυβέρνηση διοργανώνει έναν διαγωνισμό με τέτοια ποσά για τα κανάλια και δεν κάνει κάτι αντίστοιχο για τα δημόσια έργα και τα νοσοκομεία; Μάλλον πίσω από τα κανάλια παίζεται ένα παιχνίδι λίγο πιο περίπλοκο από όσο μπορούμε να καταλάβουμε...», λέει στην εφημερίδα Αγορά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved