Χρήστος Φερεντίνος: «Πρέπει να είσαι πολύ καλός σ’ αυτό που κάνεις για να υπάρχεις στην τηλεόραση»
Media

Χρήστος Φερεντίνος: «Πρέπει να είσαι πολύ καλός σ’ αυτό που κάνεις για να υπάρχεις στην τηλεόραση»

Για τον κατά τα άλλα μαγικό κόσμο της τηλεόρασης τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά μιλάει ο Χρήστος Φερεντίνος ο οποίος εκφράζει και τις προτιμήσεις του στα προγράμματα που παρακολουθεί ανελλιπώς...

Το όνοµά σας έχει ταυτιστεί πια µε τα τηλεπαιχνίδια...

Όταν ξεκίνησα τηλεόραση, έκανα εκποµπές και όχι τηλεπαιχνίδια. Και να σου πω την αλήθεια, παρόλο που µου είχαν γίνει προτάσεις για τηλεπαιχνίδια, τα φοβόµουν. Φοβόµουν το στούντιο, ήθελα να είµαι έξω και να συναντώ ανθρώπους και καταστάσεις που ζούµε όλοι. Όταν άρχισα να κάνω τα τηλεπαιχνίδια, ξεκίνησα µε τον «Μονοµάχο», είδα ότι έχει µεγάλο ενδιαφέρον. Τα τηλεπαιχνίδια έχουν κώδικες, κανόνες και έναν δικό τους τρόπο επικοινωνίας.

Βλέπετε τηλεόραση;

Εννοείται, µου αρέσει η τηλεόραση. Παρακολουθώ πολύ ξένες σειρές. Επίσης µου αρέσει η «Ελληνοφρένεια», ο Βουλαρίνος στον ΣΚΑΪ, το «Ράδιο Αρβύλα», το «Αλ Τσαντίρι» όποτε βγαίνει, αλλά και το «Word Party».

Έχετε προτίµηση στις σατιρικές εκποµπές.

Είναι οι πιο δύσκολες εκποµπές ως προετοιµασία και παραγωγή.

Θεωρείτε ότι η κρίση ξεκαθάρισε το τοπίο από ανθρώπους που έβλεπαν ευκαιριακά την τηλεόραση;

Είναι δεδοµένο πια ότι πρέπει να δουλεύεις πάρα πολύ και να είσαι πάρα πολύ καλός σ’ αυτό που κάνεις για να υπάρχεις στην τηλεόραση.

Φανατικός Ολυµπιακός. Παρακολουθώντας ποδόσφαιρο γίνεστε και πάλι λίγο παιδί;

Εννοείται αυτό. Το ποδόσφαιρο είναι η σύνδεση µε την παιδική µας ηλικία. Με τον Ολυµπιακό έχεις το εξής πλεονέκτηµα: µπορείς τον περισσότερο καιρό να είσαι χαρούµενος και να έχεις λιγότερες στενοχώριες.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved