Φίλιππος Σοφιανός: «Στην προδοσία δεν αντιδράς, την ξεπερνάς και πας παρακάτω»
Media

Φίλιππος Σοφιανός: «Στην προδοσία δεν αντιδράς, την ξεπερνάς και πας παρακάτω»

Φέτος ο Φίλιππος Σοφιανός υποδύεται τον Τίμο στην καθημερινή σειρά Προδοσίες. Τι χαρακτήρας είναι;

«Είναι ένας εφοπλιστής με το σκοτεινό παρελθόν των εφοπλιστών. Χάριν πλοκής κουβαλάει κάποια μυστικά. Έχει μία φιλόδοξη κόρη και έναν γιο που δεν ασχολείται τόσο πολύ με τα επιχειρηματικά, αλλά με τα προσωπικά του. Έχει σύζυγο την Κλαίρη, την οποία υποδύεται η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και αδελφικό φίλο τον Ανδρέα, που τον ενσαρκώνει ο Γιώργος Νινιός, ο οποίος είναι πρώτος καπετάνιος στα καράβια. Από κει και μετά αρχίζουν κάτι ιστορίες εμπλοκής της εταιρείας του με εμπόριο όπλων σε εμπόλεμες ζώνες της Συρίας και στο Λίβανο, και αρχίζει το γαϊτανάκι μιας σειράς η οποία έχει χρέος να έχει διάρκεια, μήκος και ενδιαφέρον».

Ο Πετκόφ του στήνει συνεχώς παγίδες. Στο μέλλον θα δούμε να κινδυνεύει ξανά η ζωή τόσο του Τίμου όσο και κάποιου αγαπημένου του προσώπου;
«Ο Πετκόφ είναι ένα χαρτί το οποίο θα παίξει σε διάφορες εκδοχές στο μέλλον. Ο Τίμος βάζει σε κίνδυνο τη ζωή του, όταν κανονίζει μαζί με τον Πετκόφ να ταξιδέψουν αεροπορικώς στην Κωνσταντινούπολη για μία δουλειά. Επειδή, όμως, αντιλαμβάνεται πως δεν θα γυρίσει ζωντανός, συνεννοείται με τον Στέφανο να πάρει ένα χάπι το οποίο προκαλεί συμπτώματα εμφράγματος. Προκειμένου, λοιπόν, να μην μπει στο αεροπλάνο, παίρνει το χάπι και γλιτώνει το ταξίδι»

Πώς αντιδρά ο ίδιος σε μία προδοσία;
«Έχουμε έρθει πολλές φορές στη ζωή μας σε επαφή με προδοσίες. Όπως λέει και ο Μπρεχτ, κάθε μέρα ξεκινάει με το λάλημα ενός πετεινού, που από τα πολύ παλιά χρόνια μαρτυράει μία προδοσία. Πολλοί άνθρωποι προδίδουν, είναι συστατικό στοιχείο της ζωής. Στην προδοσία δεν αντιδράς, την ξεπερνάς και πας παρακάτω. Η αντίδραση στην προδοσία μου φαίνεται άχρηστη. Δηλαδή, να πας στην εκδίκηση; Είναι πολύ φθηνό πράγμα. Σε προδίδει ο άλλος και απλά τον διαγράφεις από τη ζωή σου και συνεχίζεις», λέει ο ηθοποιός σε συνέντευξη του στο Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved