Ερμίνα Κυριαζή: «Στην παρούσα φάση δεν νιώθω έτοιμη να γυρίσω στην Ελλάδα»
Media

Ερμίνα Κυριαζή: «Στην παρούσα φάση δεν νιώθω έτοιμη να γυρίσω στην Ελλάδα»

Η πρωταγωνίστρια των «Δίδυμων Φεγγαριών», Ερμίνα Κυριαζή μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη της για τις ευκαιρίες που δίνει τα τελευταία χρόνια η Κύπρος στους ηθοποιούς.

Προτιμάς την Ελλάδα ή την Κύπρο;
«Νιώθω ευγνωμοσύνη για όσα μου έχει προσφέρει η Κύπρος. Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν πράγματα που μου λείπουν από την Ελλάδα. Η μισή μου ζωή ήταν εκεί. Με δένουν πολλά πράγματα. Αλλά στην παρούσα φάση δεν νιώθω έτοιμη να γυρίσω στην Ελλάδα»

Δίνονται περισσότερες πλέον ευκαιρίες για έναν ηθοποιό στην Κύπρο; Υπάρχει τα τελευταία χρόνια μεγάλη ανάπτυξη στον τομέα της μυθοπλασίας...
«Αυτό είναι μια πραγματικότητα. Στην Ελλάδα η κρίση στο πολιτιστικό κομμάτι είναι πολύ σοβαρή. Και εδώ βέβαια τα πράγματα έχουν αλλάξει. Δεν υπάρχει η ευχέρεια προηγούμενων χρόνων, σίγουρα όμως σε σχέση με την Ελλάδα παρατηρείται μια μεγαλύτερη κινητικότητα»

Το «Μπρούσκο» άνοιξε νέους δρόμους στην κυπριακή μυθοπλασία;
«Σαφώς. Η καλή ποιότητα παραγωγής, το σενάριο, η σκηνοθεσία, τα εξωτερικά γυρίσματα σε Κρήτη και Κύπρο και φυσικά η συνεργασία εξαίρετων Ελλήνων και Κυπρίων ηθοποιών έφεραν το αποτέλεσμα που βλέπουμε στις οθόνες μας. Με το «Μπρούσκο» άρχισαν οι σειρές στην Κύπρο να δουλεύουν αλλιώς», λέει στο περιοδικό Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved