Λάμπρος Φισφής: «Ποτέ δεν ένιωσα σιγουριά στην τηλεόραση»
Media

Λάμπρος Φισφής: «Ποτέ δεν ένιωσα σιγουριά στην τηλεόραση»

Ο Λάμπρος Φισφής, παρουσιαστής του επιτυχημένου παιχνιδιού του Alpha, Quizdom, μιλάει για την ανασφάλεια που του προκαλεί η τηλεόραση, εκφράζει τη λύπη του για όσα συμβαίνουν στο τηλεοπτικό τοπίο και αποκαλύπτει τις μεγάλες αλλαγές που θα δούμε στο αγαπημένο τηλεπαιχνίδι τη φετινή τηλεοπτική σεζόν...

Ενώ είχε ανανεωθεί το συμβόλαιό σας με τον Alpha, πώς νιώσατε όταν μάθατε ότι δεν εξασφάλισε την πολυσυζητημένη άδεια;

Η συνέχεια του «Quizdom» αποφασίστηκε από την παραγωγή πριν τελειώσει η πρώτη σεζόν. Η πορεία ήταν πολύ καλή και σταθερή, οπότε σχετικά γρήγορα πήρε μια ανεπίσημη ανανέωση για δεύτερη σεζόν. Σχετικά με το θέμα των αδειών, όταν έμαθα το νέο ένιωσα μια ποικιλία συναισθημάτων. Σίγουρα ξαφνιάστηκα και στενοχωρήθηκα. Για όλα τα κανάλια που υπάρχει περίπτωση να κλείσουν, αλλά και συγκεκριμένα για τον Alpha, γιατί θεωρούσα ότι δεν θα συνέβαινε κάτι τέτοιο σε ένα υγιές οικονομικά κανάλι.

Τι πιστεύετε ότι θα συμβεί;

Δεν ξέρω τι θα συμβεί. Νομίζω κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί. Αυτό είναι κάτι που μου συμβαίνει τελευταία, με αυτή, αλλά και με τις προηγούμενες κυβερνήσεις. Μας κρατάνε σε σασπένς για να μη βαρεθούμε ποτέ!

Αν και επαγγελματικά δεν στηρίζεστε μόνο στην τηλεόραση, νιώθετε ανασφάλεια με τις εξελίξεις;

Η τηλεόραση από τότε που ξεκίνησα εγώ να ασχολούμαι ήταν το βασίλειο της ανασφάλειας. Ποτέ δεν ένιωσα σιγουριά στην τηλεόραση, γι’ αυτό και πάντα προσπαθούσα να έχω άλλες δουλειές για να βιοπορίζομαι. Αυτό που αισθάνομαι είναι λίγο λύπη επειδή μου αρέσει να δουλεύω στην τηλεόραση και νιώθω ότι πλέον θα γίνει ακόμα πιο δύσκολο.

Φέτος θα κάνετε αλλαγές στο «Quizdom» ή θα επιμείνετε στην επιτυχημένη συνταγή;

Το «Quizdom» στον δεύτερο κύκλο του έχει πάρα πολλές αλλαγές. Κυρίως στα διαδικαστικά και τους κανόνες του παιχνιδιού. Κάτι πολύ καλό που έγινε σε αυτό το πρότζεκτ είναι ότι ζητήσαμε τα σχόλια του κόσμου και προσπαθήσαμε να διορθώσουμε κάποια προβλήματα και αδικίες που είχε η πρώτη σεζόν, κρατώντας όμως και τα στοιχεία που έκαναν τον κόσμο να το βλέπει.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved