Νίκη Βακάλη: «Με χαροποιεί η πετυχημένη πορεία της ταινίας»
Media

Νίκη Βακάλη: «Με χαροποιεί η πετυχημένη πορεία της ταινίας»

Πριν ακόμη ολοκληρώσει τις σπουδές της στη Δραματική Σχολή του Εθνικού θεάτρου, η Νίκη Βακάλη, την οποία φέτος θα απολαύσουμε στον «Αστέρα Ραχούλας», είχε ήδη στο βιογραφικό της έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Ένας άλλος κόσμος», που διέγραψε εντυπωσιακή πορεία στην Ελλάδα και συνεχίζει εκτός συνόρων. 

Η Δάφνη είναι νεαρή φοιτήτρια που ερωτεύεται Σύριο μετανάστη, ο οποίος τη σώζει από επίθεση που δέχεται στο κέντρο της Αθήνας, αλλά λίγο πριν χάσει τη ζωή της μαθαίνει ότι ο πατέρας της είναι μέλος ναζιστικής οργάνωσης. Η σκηνή αυτή δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.

Περιμένατε τη μεγάλη αποδοχή της ταινίας εντός και εκτός Ελλάδας;
«Ναι. Δεν το λέω από υπερηφάνεια. Απλά ο Χριστόφορος είχε κάνει φοβερή δουλειά, προετοιμασία και οργάνωση. Ήταν στόχος από την αρχή να πάει έξω. Δεν έτυχε. Με χαροποιεί η πετυχημένη πορεία της ταινίας».

Εμπειρίες που αποκομίσατε από τη συνεργασία;
«Γνώρισα πολύ ωραίους ανθρώπους. Ο Χριστόφορος είναι πολύ παθιασμένος με τη δουλειά του. Το γεγονός ότι ήμουν ακόμη στη Δραματική Σχολή του Εθνικού και τον είχα καθηγητή, ένιωθα ότι μπορώ να κλέψω πολλά πράγματα. Ήταν πολύ ανοιχτός σε αυτό», λέει η ηθοποιός στο περιοδικό Τηλεθεατής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved