Μαρία Κατσανδρή: Το νέο πρόσωπο στη σειρά Daddy Cool και τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης
Media

Μαρία Κατσανδρή: Το νέο πρόσωπο στη σειρά Daddy Cool και τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης

Πώς και πώς αποδείχτηκε ότι περίμεναν οι τηλεθεατές τη δεύτερη σεζόν της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 «Dady Cool».

Η πρεμιέρα της περασμένης Τρίτης ήταν σαρωτική, καθώς η τηλεθέαση έφτασε στο 23,8% στο σύνολο και στο 28,3% του δυναμικού κοινού.

Η ξαφνική εμφάνιση της μητέρας του Μάξιμου (Θανάσης Τσαλταμπάσης) και του Μήτσου (Λευτέρης Ελευθερίου), της Ρόζας, η οποία θεωρούσαν ότι είχε πεθάνει όταν ήταν παιδιά, έκανε τη θεαματικότητα να «χτυπήσει» ακόμη και το 30,2% στο τέταρτο... της άφιξής της.
«Η ηρωίδα που υποδύομαι, αν και μου είναι γνωστή ως τύπος ανθρώπου, με κάνει να αναρωτιέμαι αν μητέρα είναι εκείνη που γεννάει παιδιά ή αυτή που τα μεγαλώνει.
Και φυσικά καταλήγω στο συμπέρασμα ότι η μαμά μας δεν είναι ο βιολογικός γονέας που μας παράτησε. Αλλά εκείνη που μας υιοθέτησε και μας έπλυνε, μας καθάρισε, μας έδωσε να φάμε. Μια ξένη γυναίκα όσον αφορά το DNA μας, που ωστόσο ηθελημένα έκανε θυσίες για εμάς, που μας μόρφωσε, ξενύχτησε όταν αρρωστήσαμε, μας περίμενε στην πόρτα όταν γυρίζαμε αργά τα βράδια και μας στήριζε πάντα ψυχικά. Η κυρία Ρόζα, λοιπόν, εγκατέλειψε τον σύζυγο και τα παιδιά της, γιατί ερωτεύτηκε έναν μαφιόζο, τη δύναμή του και τα χρήματά του, και ταξίδεψε μαζί του στο εξωτερικό. Πρώτα από όλα, λοιπόν, έβαλε την καλοπέρασή της» αναφέρει στην «Espresso» η αξιόλογη ηθοποιός Μαρία Κατσανδρή και συμπληρώνει: «Στην Ελλάδα η ηρωίδα επιστρέφει όχι για να δει τα παλικάρια της ή από τύψεις, αλλά για να τη βοηθήσει ο πρώην σύζυγος της, ο Ντίνος, να βρει την κόρη του μαφιόζου, που βρίσκεται στη χώρα μας. Είναι τρομερό, αλλά αυτό το πλάσμα δεν νιώθει το μητρικό της ένστικτο να ξυπνάει, όταν αντικρίζει τα παιδιά της, δεν δείχνει κανένα ίχνος μεταμέλειας. Ο Μάξιμος και ο Μήτσος ξαφνιάζονται με την εμφάνισή της, δυστυχώς όμως η αλήθεια έρχεται στο φως και οι δυο τους εκτιμούν περισσότερο τον μπαμπά τους που τους μεγάλωσε με περίσσια αγάπη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved