Εκλεκτοί καλεσμένοι στο πλατό του Γρηγόρη
Media

Εκλεκτοί καλεσμένοι στο πλατό του Γρηγόρη

Ο Γιώργος Θεοφάνους αποδέχεται την πρόσκληση του Γρηγόρη και έρχεται στο Τhe 2night Show, την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου στις 23:15 σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Μας αποκαλύπτει την φοβία του για τα αεροπλάνα και μας εκπλήσσει με την αντίδρασή του στην προσπάθεια του Γρηγόρη να τραγουδήσει. Ο Πέτρος Πολυχρονίδης συναντιέται τηλεοπτικά με τον Γρηγόρη σε μια συνέντευξη με πολλές αποκαλύψεις και εκπλήξεις!

Σε τι συναγωνίζονται ο Πέτρος και ο Γρηγόρης; Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει; Στο Τhe 2night Show έρχεται η Κωνσταντίνα Κλαψινού και μας μιλάει για τα προσωπικά της αλλά και για τις απόψεις της για το γάμο και την οικογένεια. Δοκιμάζεται μαζί με τον Γρηγόρη σε ένα παιχνίδι μεταμφιέσεων και μας χαρίζει αστεία στιγμιότυπα. Με skype από το Λος Άντζελες ο Σωκράτης Αλαφούζος μας ανοίγει την καρδιά του και μας αποκαλύπτει πως είναι η νέα του ζωή στην Αμερική αλλά και ποια θα είναι τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.

Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου ο Γιώργος Παρτσαλάκης είναι καλεσμένος του Γρηγόρη και ξεδιπλώνει γνωστές και άγνωστες πτυχές της ζωής του, ενώ δε διστάζει να ενδώσει στις προκλήσεις του. Τους παρακολουθούμε φανατικά καθημερινά, μέσω της επιτυχημένης καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, ΜΠΡΟΥΣΚΟ. Οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές Κούλλης Νικολάου και Στέφανος Μιχαήλ, βρίσκονται στο Τhe 2night Show σε μια εμφάνιση που θα σας συναρπάσει και με περιπαιχτική διάθεση συναγωνίζονται σε ένα παιχνίδι γνώσης και ταχύτητας. Η Βάνα Μπάρμπα έρχεται στη συντροφιά μας με μοναδικές εξομολογήσεις για την προσωπική της και την οικογενειακή της ζωή, σε μια συνέντευξη που θα προκαλέσει αίσθηση!

Από το πλατό της αγαπημένης εκπομπής του ΑΝΤ1, ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ, έρχεται στο πλατό του Τhe 2night Show ιδιαίτερα αποκαλυπτική η Μαντώ Γαστεράτου! Γρηγόρης, Δημήτρης και Μαντώ, εγκαινιάζουν ένα νέο παιχνίδι που θα σας εκπλήξει! Το Τhe 2night Show έρχεται ιδιαίτερα εκρηκτικό, αυτή την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου και την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου στις 23:15! Μην το χάσετε!

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved