Μάξιμος Μουμούρης: Αποκαλύπτει τις εξελίξεις της σειράς «Η λέξη που δε λες»
Media

Μάξιμος Μουμούρης: Αποκαλύπτει τις εξελίξεις της σειράς «Η λέξη που δε λες»

Ο Μάξιμος Μουμούρης σε συνέντευξή του μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά «Η λέξη που δε λες».

Το ότι και προσωπικά δουλεύετε πολύ, οδηγεί στο να μην έχετε χρόνο για την οικογένεια;

Δυστυχώς, συμβαίνει. Το λέω γιατί κι εγώ το κάνω αυτό. Δουλεύω πάρα πολύ και πολλές φορές εξ ανάγκης. Ναι μεν η δουλειά μου είναι αυτό που έχω επιλέξει και μου αρέσει να κάνω, κι αυτό είναι μεγάλη ευτυχία, αλλά καμιά φορά, όταν γίνεται σε υπερβολικό βαθμό, χάνεις την ουσία. Η οικογένεια σε ψάχνει. Αποκτάς και μια άλλη ζωή, την οποία δεν μπορείς να την επικοινωνήσεις με την πραγματική οικογένεια σου. Είμαστε ελεύθεροι επαγγελματίες και πρέπει να κυνηγάμε τις δουλειές, οπότε δεν μπορείς να πεις εύκολα όχι.

Θα δούμε το ζευγάρι να μιλάει για το θέμα αυτό;

Ναι, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Και είναι το πρώτο πράγμα που λένε οι χωριανοί, «ήρθε κι αυτή μαζί του». Όλα μαθαίνονται. Γυρίζει ο άσωτος υιός με τη γυναίκα του που τον έχει απατήσει. Ο Βασίλης προσπαθεί να βρει τα πατήματά του από το μηδέν. Προσπαθεί να βρει την ισορροπία του με μια νέα δουλειά και παράλληλα με αυτό, τον τρόπο να αγγίξει ξανά την Ιωάννα και να προχωρήσουν ξανά μαζί.

Έχει ξεπεραστεί η απιστία;

Όχι. Η Ιωάννα κάνει σοβαρή προσπάθεια. Ο Βασίλης δυσκολεύεται να το αποδεχτεί και να προχωρήσει με νέους όρους.

Ποια είναι η αντίδραση της οικογένειας όταν επιστρέφουν;

Πολύ θετική, αν εξαιρέσουμε την αδελφή του Ελένη, η οποία δεν μπορεί να δεχτεί εύκολα ότι αυτή η γυναίκα απάτησε τον αδελφό της και είναι πάλι πίσω.

Πηγή: 7 μέρες tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved