Τζώρτζια Παναγή: «Το δυσκολότερο πράγμα μέχρι στιγμής στην προσαρμογή μου ήταν…»
Media

Τζώρτζια Παναγή: «Το δυσκολότερο πράγμα μέχρι στιγμής στην προσαρμογή μου ήταν…»

Μέσα σε μια νύχτα η Τζώρτζια Παναγή βρέθηκε από την Κύπρο στην Αθήνα, και πιο συγκεκριμένα στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά και της Μαρίας Ηλιάκη. Πρόλαβε να το συνειδητοποιήσει;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καταλάβει ακόμη τι μου γίνεται, επειδή όλα έγιναν πολύ ξαφνικά. Ήρθα στην Αθήνα για ένα δοκιμαστικό, με πήραν και την επόμενη ημέρα έπρεπε να ξεκινήσω μια νέα ζωή στην Αθήνα. Το δυσκολότερο πράγμα μέχρι στιγμής στην προσαρμογή μου ήταν να βρω σπίτι και μάλιστα κοντά στο μετρό, γιατί δεν έχω φέρει το αυτοκίνητο μου. Είναι πολύ νωρίς να μάθω να οδηγώ εδώ, γιατί, ως Κύπρια που είμαι, έχω συνηθίσει», λέει στην εφημερίδα Αγορά.

Όσο για τι πιστεύει πως είδε ο παρουσιαστής πάνω της και την επέλεξε, λέει: «Ο Νίκος είναι μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, με εξίσου ιδιαίτερο χιούμορ. Είναι φυσικό κάθε συνεργάτης να θέλει το καλύτερο για την ομάδα του, στοχεύοντας στο πιο δυνατό αποτέλεσμα. Δεν ξέρω να σου πω τι ακριβώς είδε πάνω μου για να με επιλέξει, δεν είχαμε βέβαια και τον χρόνο να το αναλύσουμε, γιατί όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Μου είπε πως θα τα βρούμε όλα στην πορεία της σεζόν. Νιώθω ευλογημένη που δουλεύω μαζί του», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved