Άρχισε πάλι η Μουρμούρα και έρχονται αλλαγές;
Media

Άρχισε πάλι η Μουρμούρα και έρχονται αλλαγές;

Όπως όλα δείχνουν «Μουρμούρα» χωρίς μουρμούρα δεν γίνεται. 

Οι υπεύθυνοι του Alpha μετά την πτώση των τελευταίων επεισοδίων της προηγούμενης σεζόν να προχωρήσουν σε λίφτινγκ της σειράς και γι’ αυτό τον λόγο έκαναν αλλαγές στα ζευγάρια. Φέτος, βλέπουμε δυο νέα ζευγάρια αυτά της Νάντιας Κοντογεώργη και του Γιώργου Χρυσοστόμου και της Φωτεινής Αθερίδου με τον Κωνσταντίνο Πλεμμένο.

Σύμφωνα με το tvέθνος, στο πρώτο ζευγάρι δεν έχουν εντοπιστεί πολλά προβλήματα, αλλά υπάρχει ένα βασικό. Το σενάριό τους το υπογράφουν αρκετοί με αποτέλεσμα ακόμα να μην υπάρχει ενιαίος κορμός, ύφος και στυλ. Γι’ αυτό τον λόγο αποφάσισαν να «σφίξουν» το σενάριο έτσι ώστε να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όσον αφορά στο δεύτερο ζευγάρι τα προβλήματα είναι πιο πολλά. Το σενάριο της Φωτεινής Αθερίδου ναι μεν είναι καλό στο χαρτί, αλλά δεν αποδίδει το ίδιο στην οθόνη, κάτι που σημαίνει πως οι δυο τους πρέπει να «ψηθούν».

«Ναι, είναι αλήθεια πως τέθηκαν κάποια ζητήματα στο κανάλι αυτές τις ημέρες σε σχέση με τα νέα ζευγάρια και κυρίως με το ζευγάρι των πιτσιρικάδων» είπε άνθρωπος από το κανάλι στο tvέθνος και συνέχισε: «Εννοείται πως το ουσιαστικότερο πρόβλημα είναι με τους μικρούς. Όμως, είναι λογικό ως ένα σημείο να είναι υποκριτικά "άγουροι" και να χρειάζονται χρόνο. Πάντως, αυτό που έχει σημασία είναι ότι προσπαθούν πολύ και ακούν με προσοχή. Έτσι, με το πέρασμα των εβδομάδων πιστεύουμε πως θα έχει αλλάξει η εικόνα τους».

Το θέμα με τους πιο μικρούς της παρέας δημιούργησε τόσο παρασκήνιο που υπήρξαν κι εκείνοι που έσπευσαν να υποστηρίξουν πως η επιλογή της Φωτεινής έγινε επειδή οι ιθύνοντες ήταν επηρεασμένοι από το γεγονός πως είχαν να κάνουν με την κόρη του Θοδωρή Αθερίδη! Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Φωτεινή επελέγη γιατί όντως ήταν καλή και η παρουσία της αλλά και η πένα της. Τα κείμενά της έκλεψαν την παράσταση, χωρίς αρχικά οι εμπλεκόμενοι να γνωρίζουν ποιος τα υπογράφει, για να μην είναι επηρεασμένοι! Ετσι, όταν όλοι κατέληξαν σε αυτά, στη συνέχεια τους γνωστοποιήθηκε πως τα υπέγραφε η Φωτεινή Αθερίδου. Συμπερασματικά, οι νέοι για την ώρα εξακολουθούν να έχουν την ψήφο της εμπιστοσύνης του καναλιού, χωρίς όμως να αποκλείονται και οι εκπλήξεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved