Τι είναι τελικά το «Music Mall»;
Media

Τι είναι τελικά το «Music Mall»;

Σε λίγες μέρες το «Music Mall» ξεκινάει γυρίσματα. 

Πρόκειται για τη νέα σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη περιγράφει τη ζωή δύο γυναικών που δεν γνωρίζουν ότι είναι μητέρα και κόρη και μπαίνουν σε έναν ανελέητο αγώνα για να κερδίσουν στον έρωτα και στη ζωή, αλλά και να αφανίσει η μία την άλλη.

Η Αμάντα και η Μελίσα διεκδικούν τον ίδιο άντρα, τον Τίμο, αλλά και μία θέση στο μουσικό στερέωμα. Και ενώ οι δυο τους ανταγωνίζονται μέχρις εσχάτων, μία τρίτη γυναίκα, η Μανία, θα προκαλέσει ανατροπή και θα επιβάλει νέες ισορροπίες. Ο έρωτας, λοιπόν, επιφυλάσσει σκληρή μοίρα στους ήρωες και προκαλεί πολλές ανατροπές. Όμως, στη ζωή της Αμάντας υπάρχει και ο Σωτήρης, οπότε όλα μπερδεύονται όταν συναντιούνται με τον Ανδρέα και την Ήβη. Η ιστορία εκτυλίσσεται σε ένα Music Mall έναν χώρο που λειτουργεί μέσα σε ένα εμπορικό κέντρο και συχνά φιλοξενεί λαμπερά πρόσωπα της σόουμπιζ, αλλά και συλλογές ρούχων και αξεσουάρ, ενώ προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες σε νέους μουσικούς να συναντηθούν με-μάνατζερ, που, αν τους πιστέψουν, μπορούν να απογειώσουν την καριέρα τους. Ίντριγκες, ερωτικά τρίγωνα, πολλή μουσική και αποκαλύψεις θα είναι τα βασικά στοιχεία που θα κάνουν τπ διαφορά σε σχέση με τα καθημερινά σίριαλ που γνωρίζουμε.

Σύμφωνα με το Mytv στην σειρά θα παίζουν: Ντορέττα Παπαδημητρίου, Ελισάβετ Μουτάφη, Τάνια Τρύπη, Νίκη Γρανά, Βίκυ Κάβουρα και Στεφανία Γκουρνέλου από γυναίκες, ενώ από άντρες οι Μέμος Μπεγνής, Κώστας Αποστολάκης, Ορέστης Τρίκας, Μιχάλης Μαρκάτης και Γιώργος Αρβανίτης, ενώ γίνονται συνεχώς οντισιόν ούτως ώστε να επιλεγούν νέα παιδιά που θα υποδυθούν τους χαρακτήρες της σειράς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved