Μελέτης Ηλίας: «Ο καλλιτέχνης ζει σε μια άλλη πραγματικότητα»
Media

Μελέτης Ηλίας: «Ο καλλιτέχνης ζει σε μια άλλη πραγματικότητα»

Ο Μελέτης Ηλίας μίλησε σε συνέντευξή του για την επιτυχία της σειράς «Το Σόι σου» και την αναγνωρισιμότητα.

Τρίτη επιτυχημένη σεζόν για το Σόι σου στον Alpha... Πώς εκλαμβάνεις αυτή την επιτυχία;

Είναι πολύ ευχάριστο που ο κόσμος έχει αγαπήσει τη σειρά. Αποτυπώνει την οικογενειακή ατμόσφαιρα, και αυτό είναι γνώριμο και καλοδεχούμενο. Από ό,τι έχω καταλάβει, τη σειρά βλέπουν άνθρωποι όλων των ηλικιών. Αυτό είναι σχετικά κάτι καινούργιο για μένα, γιατί με το θέατρο δεν μπορείς να έχεις αυτή την αναγνωρισιμότητα και την ευχαριστιέσαι. Δεν μπορείς να την εξαργυρώσεις, δηλαδή δεν θα έρθει ο άλλος εύκολα να σε δει στο θέατρο επειδή βλέπει το Σόι, αλλά αυτό θα ήταν το ιδανικό. Προς το παρόν σε φωνάζουν με το όνομα του ήρωα και θέλουν να τους λες μικρά μυστικά.

Ο Σάββας που υποδύεσαι εκπροσωπεί τον μέσο Έλληνα οικογενειάρχη;

Ένα μεγάλο ποσοστό το «πιάνει». Είναι ένας άνθρωπος που προσπαθεί να πιαστεί από τις δικές του δυνάμεις, που δεν έχει λυμένο το οικονομικό του ζήτημα, δέχεται τη βοήθεια από το πεθερικά και τους γονείς, και αυτό είναι κάτι αρκετά γνώριμο.

Ως Μελέτης βλέπεις κοινά στοιχεία;

Βλέπω, όσον αφορά το οικογενειακό κομμάτι. Και εγώ έχω βοήθεια από τη μητέρα μου και οπό την πεθερά μου στο μεγάλωμα των παιδιών μου. Έχω και εγώ οικογένεια με δύο παιδιά, οπότε ταυτίζομαι πλήρως σ' αυτό το κομμάτι. Στο μοναδικό σημείο που δεν ταυτίζομαι είναι πως ο Σάββας είναι υπάλληλος σε τράπεζα και εγώ ηθοποιός - ένας καλλιτέχνης έχει τελείως διαφορετική φιλοσοφία ζωής. Πολλές φορές πιο επιπόλαιη.

Γιατί το λες αυτό;

Στην οικογένεια μου δεν ασχολείται κάποιος άλλος με τον χώρο και πολλές φορές μου λένε πως είμαι στον κόσμο μου. Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό. Απλά ο καλλιτέχνης ζει σε μία άλλη πραγματικότητα. Εγώ είμαι αισιόδοξος παρά τα όσα γίνονται, κάτι το οποίο οφείλεται στην καλλιτεχνική μου φύση. Βέβαια, κάτι τέτοιο είναι θετικό μέχρι ένα σημείο.

Πηγή:mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved