«Προδοσίες»: Δύσκολες ώρες για Μυρτώ και Παύλο
Media

«Προδοσίες»: Δύσκολες ώρες για Μυρτώ και Παύλο

Τι απρόοπτα και εξελίξεις θα συμβούν στα νέα επεισόδια της σειράς «Προδοσίες»;

Ο Στέφανος, που πηγαίνει να μαζέψει τον Άρη, δεν μπορεί πια να συγκρατηθεί. Η οργή του ξεχειλίζει και οδηγεί σε μια έντονη σύγκρουση. Ο Καρύδης, εντωμεταξύ, συνεχίζει σε δυο ταμπλό και αφήνει την Ισμήνη αυτή τη φορά μόνη. Εκείνη καλεί κοντά της τη Μυρτώ, που τη βασανίζει ήδη το φοβερό δίλλημα. Άραγε οι προσπάθειες του Παυλίδη να εξαπατήσει τον Πετκώφ και να αποφύγει το ταξίδι θα ευοδωθούν.

Ο Πετκώφ απειλεί τη Λούση και προσπαθεί να την αναγκάσει να τον ακολουθήσει, αλλά εκείνη ειδοποιεί την αστυνομία. Ο Πετκώφ σε πανικό. Δύσκολες ώρες περνάνε η Μυρτώ και ο Παύλος, καθώς οι επιθέσεις από Πέτερ και Ρενιέρη είναι συνεχείς. Ο Παυλίδης χάρις στη βοήθεια του Στέφανου ξέφυγε από το σκόπελο. Ο Πετκώφ, συνεχίζει να είναι όμως απειλή. Λούση, Ανδρέας, Άρης και Παυλίδης απειλούνται. Στο στόχαστρο μπαίνει και η Ζωή, που έχει εντοπιστεί. Η σχέση του Μάρκου και της Μαρίνας κρέμεται, πια, από μία κλωστή.

Παυλίδης και Κλαίρη συνεργάζονται με τον Ανδρέα για να μπλοκάρουν τα σχέδια του Πετκώφ. Εκείνος επιστρατεύει τον κάπως απρόθυμο Πέτερ. Η Ζωή δέχεται μια επίσκεψη, που την εκπλήσσει. Στο νοσοκομείο το κλίμα είναι πολύ κακό για τη Μυρτώ. Τόσο ο Στέφανος όσο κι ο Παύλος προσπαθούν να βοηθήσουν. Ο Φίλιππος ψάχνει διέξοδο από την πίεση και προτείνει στην Έλλη να τον ακολουθήσει. Η Ισμήνη δέχεται μια απρόσμενη πρόταση κι ο Ανδρέας αναγκάζεται να πάρει μια δύσκολη απόφαση.

Άρης και Λούση έχουν βρεθεί σε ασφαλές κι απομονωμένο περιβάλλον, πράγμα, που - σε συνδυασμό με τις αποκαλύψεις του Ανδρέα – κάνει έξαλλο τον Πετκώφ. Η Ζωή αναστατώνεται που δε μπορεί να επικοινωνήσει με τον Άρη Η Μυρτώ προσπαθεί να πάρει αποφάσεις για τις σχέσεις της αλλά και την κληρονομία του Αναστασίου, ενώ η Νίνα συνωμοτεί με τον Πέτερ. Ο Στέφανος διχάζεται ανάμεσα στην προσπάθεια του να υποστηρίξει το γάμο του και τον αγώνα του να βοηθήσει τον πατέρα του να ξεμπλέξει.

Η Μυρτώ βρίσκει μια στιγμή γαλήνης που σπάει εν αγνοία του ο Στέφανος. Ο Νικηφόρος τα βρίσκει σκούρα με τη γυναίκα του και προσπαθεί να χειριστεί την Ισμήνη. Ο Πέτερ τσακώνεται με τον Κατσαράκη για το θέμα της Μυρτώς κι ο Παύλος συμμαχεί με τον Ανδρέα στον αγώνα κατά του Πετκώφ. Η Λούση φαίνεται να έχει ένα ύπουλο σχέδιο σχετικά με τον Άρη και η Λουΐζα ζητά από τον Παυλίδη μια χάρη. Ακλουθώντας τις συμβουλές του Παύλου, η Μυρτώ προσεγγίζει το Μιλτιάδη, ενώ η Ζωή έχει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved