Να και μια καλή κριτική για Έλληνα παρουσιαστή
Media

Να και μια καλή κριτική για Έλληνα παρουσιαστή

Διαβάζουμε διάφορες κριτικές για πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης και σπάνια «πέφτουμε» σε κάτι καλό. Να που βρήκαμε και μια για τον Έλληνα παρουσιαστή. 

«Τον γνώρισα από κοντά, πριν από λίγα χρόνια στο γραφείο μου στο Star. Ήταν αρχές καλοκαιριού και ο Σάκης Τανιμανίδης ερχόταν από τη Θεσσαλονίκη έχοντας στις αποσκευές του μια εκπομπή που είχε κάνει ήδη αίσθηση, αν και τη μετέδιδε ένα κανάλι με χαμηλή τηλεθέαση, η ΕΡΤ3- Είχα δει κι εγώ το «World Party» του και πράγματι είχα εντυπωσιαστεί από την αισθητική του προσέγγιση, την αμεσότητα, τον παλμό ενός πραγματικού «παγκόσμιου» πάρτι, αλλά και από τον ίδιο τον παρουσιαστή, που είχε καταφέρει να χτίσει από το μηδέν ένα δικό του concept, με μια δική του παραγωγή. Η εκπομπή ήταν κομμένη και ραμμένη για το Star, όμως κατέληξε στον Alpha, με τεράστια επιτυχία.

Σήμερα ο Σάκης Τανιμανίδης είναι σίγουρα ο παρουσιαστής που συζητιέται όσο λίγοι, καθώς μετά την επιτυχημένη πορεία του «Worlod Party» οι προτάσεις που δέχεται για τηλεοπτικά concepts πέφτουν βροχή. Για τον Τανιμανίδη τα στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών δείχνουν έντονο ενδιαφέρον σε πολλά επίπεδα. Καταρχάς, στο επίπεδο της παρουσίασης, καθώς θεωρούν ότι αποτελεί σπάνιο είδος άνδρα παρουσιαστή, με αμεσότητα, ατάκα, αντανακλαστικά και χιούμορ, που έχει μεγάλη απήχηση στο γυναικείο κοινό, ενώ το στιλ του θεωρείται πρότυπο και για χους άνδρες τηλεθεατές στά κοινά «15-44».

Επίσης, έχοντας δημιουργήσει ο ίδιος μια εταιρεία παραγωγής στη Θεσσαλονίκη, κατόρθωσε τα τελευταία χρόνια να επιβληθεί στη δύσκολη τηλεοπτική αγορά, με πρωτότυπα κόνσεπτ και ιδέες που υλοποιεί με μοναδική μαεστρία, τεχνικά μέσα και προσωπικό μεράκι. Ξέρω ότι από την περασμένη κιόλας τηλεοπτική σεζόν δεχόταν προτάσεις για να παρουσιάσει μεγάλα projects, παράλληλα με τα δικά του τηλεοπτικά «παιδιά». Ομως ο ίδιος πάει πάντα «βήμα βήμα».

Ετσι και τώρα, που έγινε γνωστή ακόμα μία από τις πολλές προτάσεις που δέχεται, για την παρουσίαση αυτή τη φορά του «Survivor» μιας φιλόδοξης και πολυδάπανης παραγωγής, ο Σάκης Τανιμανίδης, που ταυτόχρονα φτιάχνει και τα γραφεία της εταιρείας παραγωγής του και στην Αθήνα, θέλει να είναι καινοτόμος και κυρίως πολύ προσεκτικός για το επόμενο βήμα. Το ότι έχει δεχτεί πρόταση να γίνει ο leader του show είναι βέβαιο. Το εάν τώρα απαντήσει θετικά ή όχι, είναι κάτι που δεν γνωρίζω. Ο ίδιος ούτε διαψεύδει αλλά ούτε και επιβεβαιώνει την πληροφορία, καθώς όλα θα κριθούν μέσα στις επόμενες ημέρες. Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι αυτή τη στιγμή ο Τανιμανίδης θα μπορούσε μέσω αυτού του concept να βγάλει κι ένα ακόμα στοιχείο του, το συναίσθημα, αληθινό κι όχι τηλεοπτικό, που διαθέτει» έγραψε στην Freddo ο Θέμης Μάλλης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved