Τσιμιτσέλης: «Στενοχωρήθηκα με το «Κάτω Παρτάλι» και µέχρι τελευταία στιγµή πίστευα...»
Media

Τσιμιτσέλης: «Στενοχωρήθηκα με το «Κάτω Παρτάλι» και µέχρι τελευταία στιγµή πίστευα...»

Πώς αντιμετωπίζει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης τις αρνητικές κριτικές και πώς διαχειρίστηκε όλο αυτό που συνέβη με το άδοξο τέλος της επιτυχημένης κωμικής σειράς «Κάτω Παρτάλι» στην οποία πρωταγωνιστούσε;

Είστε από τους ηθοποιούς που δεν έχουν δεχτεί πολλές αρνητικές κριτικές. Πώς αντιδράτε, όµως, όταν διαβάζετε κάποια;

Ε, τίποτα... Πάω και σπάω τα µούτρα σ’ αυτόν που το λέει ή το γράφει, κάνω µηνύσεις και τέτοια (σ.σ.: γελάει). Σίγουρα δεν αρέσει σε κανέναν η αρνητική κριτική. Για µένα η αντιµετώπιση της αρνητικής κριτικής πρέπει να γίνεται µε τον ίδιο τρόπο µε αυτή της θετικής κριτικής. Και τα δύο τα ακούς, τα επεξεργάζεσαι και προσπαθείς να γίνεις καλύτερος.

Στενοχωρηθήκατε που το «Κάτω Παρτάλι» τελείωσε έτσι άδοξα;

Για µένα ήταν πάρα πολύ σηµαντικό που ένας άνθρωπος του χώρου µας, τον οποίο εκτιµώ πάρα πολύ, µου έδωσε έναν τόσο σηµαντικό ρόλο. Όταν διάβασα τα πρώτα πέντε επεισόδια γελούσα µόνος µου. Αυτό δεν σηµαίνει ότι θα γελάσει και ο κόσµος, αλλά βάσει πειραµατισµού και ενστίκτου, το κριτήριό µου στο χιούµορ είναι σ’ έναν µέσο όρο. Στενοχωρήθηκα και µέχρι τελευταία στιγµή πίστευα ότι θα ανατραπεί το σκηνικό. Εδώ όµως κοντεύουµε να χάσουµε κανάλια, όχι µια σειρά.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved