Από την τράπεζα στο σανίδι η σύζυγος του Χαραλαμπόπουλου
Media

Από την τράπεζα στο σανίδι η σύζυγος του Χαραλαμπόπουλου

Να που ήρθε και η σειρά του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου να παραβρεθεί σε επίσημη θεατρική πρεμιέρα ως θεατής, για να χειροκροτήσει τη σύζυγό του, Λίνα Πρίντζου, καθώς συνήθως γίνεται το... αντίθετο.

Η όμορφη ηθοποιός, η οποία αρχικά μας συστήθηκε ως τραπεζική υπάλληλος, συμμετέχει στην παιδική παράσταση «Ο Εμίλ και οι ντετέκτιβ», που ανεβαίνει στο Θέατρον του Ελληνικού Κόσμου. Σκηνοθέτης του έργου είναι ο Λευτέρης Γιοβανίδης, ενώ την ελεύθερη απόδοση του κειμένου, που βασίζεται σε ένα από τα σημαντικότερα και πιο αγαπημένα παιδικά βιβλία του Εριχ Κέστνερ, έχει κάνει η Μιμή Ντενίση. Παρά τις υποχρεώσεις του, λοιπόν, ο Βασίλης βρήκε χρόνο και κάθισε στην πλατεία του θεάτρου, για να καμαρώσει τη Λίνα επί σκηνής, ενώ στο τέλος, αφού τη συνεχάρη, πόζαρε μαζί της για τους φωτογράφους.

Αν και η επαγγελματική πορεία της την έβγαλε στην τράπεζα, η Λίνα Πρίντζου είναι ηθοποιός, καθώς είχε παίξει σε θεατρικές παραστάσεις και είχε πάρει μέρος και στην τηλεοπτική παραγωγή του Alpha «Αληθινοί έρωτες». Αποφάσισε, όμως, όπως αναφέρει η Espresso, να επιστρέψει δυναμικά, με το συγκεκριμένο παιδικό έργο, το οποίο ανεβαίνει για πρώτη φορά σε αθηναϊκή σκηνή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved