Σταύρος Σβήγκος: «Αν δεν είμαι ευχαριστημένος με τους συνεργάτες μου δεν…»
Media

Σταύρος Σβήγκος: «Αν δεν είμαι ευχαριστημένος με τους συνεργάτες μου δεν…»

Ο Σταύρος Σβήγκος μίλησε για το πώς αισθάνεται που ο «Αστέρας Ραχούλας» όπως και το «Κάτω Παρτάλι» είναι πετυχημένες σειρές.

Τόσο το Κάτω Παρτάλι, στο οποίο πρωταγωνιστούσες, όσο και ο Αστέρας Ραχούλας είναι δύο επιτυχημένες κωμικές τηλεοπτικές σειρές. Πώς αισθάνεσαι γι' αυτό;

Κοίταξε, είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχω κοιτάξει ποτέ τα ποσοστά τηλεθέασης. Μου αρέσει να κάνω τη δουλειά μου, μου αρέσει να είναι ευχάριστη η δουλειά μου και μπορώ να πω ότι αυτό το πράγμα πετυχαίνει τον τελευταίο καιρό. Δηλαδή, θέλω να πάω στο γύρισμα, γιατί θέλω να συναντήσω και να συνεργαστώ με τους συγκεκριμένους ανθρώπους. Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα πιο πολύ είναι το κλίμα να είναι υγιές και ευχάριστο. Το ότι κάνουμε επιτυχία είναι κάτι για μένα που έρχεται πιο μετά, γιατί, αν δεν είμαι ευχαριστημένος εγώ με τους συνεργάτες μου ή αν δεν νιώθω καλά, η επιτυχία σκέτη, μόνη της, δεν είναι επιτυχία, είναι απλά κάτι ποσοστά τηλεθέασης. Επιτυχία είναι να θες να πηγαίνεις να δουλέψεις, να συναντήσεις τους συνεργάτες σου και να δημιουργήσετε μαζί την επιτυχία, που λες εσύ.

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved