«Πέντε κλειδιά»: Η Κυβέλη μαθαίνει την αλήθεια και διώχνει τον Ορέστη
Media

«Πέντε κλειδιά»: Η Κυβέλη μαθαίνει την αλήθεια και διώχνει τον Ορέστη

Τι επιφυλάσσουν τα νέα επεισόδια της σειράς «Πέντε κλειδιά»;

Η Κυβέλη παίρνει μια ένδειξη ότι ο Ρήγας είναι πίσω από την απαγωγή. Η Μάριον δείχνει στον Ορέστη ότι έχει βιντεοσκοπίσει όλη τη βραδιά τους. Ο Ορέστης προσπαθεί να σβήσει τα πειστήρια του εγκλήματος. Ο Πάρης γράφει ένα τραγούδι για τη Σούγκαρ. Η Νάντια δεν φεύγει από το σπίτι του Νικολάου θα μείνει εκεί με τον Τζίμη. Η Μάριον πηγαίνει στο σπίτι του Ορέστη και συζητάει με την Κυβέλη. Ο Νικολάου αποφασίζει να αντεπιτεθεί. Θα φέρει κι εκείνος κάποια στο σπίτι και μάλιστα όχι όποια όποια. Ο Ορέστης αποφασίζει να τα πει όλα στην Κυβέλη.

Ο Ορέστης είναι έτοιμος να αποκαλύψει τα πάντα στην Κυβέλη για τη Μάριον. Θα τα αποκαλύψει όμως; Ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στη ζωή και στο σπίτι του Νικολάου αναστατώνοντας τη Νάντια και το Τζίμη. Ο Πάρης καταλαβαίνει πως η Σούγκαρ δεν χωράει στη ζωή του. Η Κίκα παίρνει άλλη μία αρνητική απάντηση από εκδοτικό οίκο για το βιβλίο της και πιστεύει ότι ο Ηλίας τη σαμποτάρει. Ο Ορέστης, με τη βοήθεια της Λένιας ψάχνουν το παρελθόν της Μάριον και ανακαλύπτουν ένα μεγάλο μυστικό. Η Μάριον ζητά από την Κυβέλη να συναντηθούν μόνες. Η Κυβέλη δεν ξέρει πόσο επικίνδυνο είναι αυτό.

Στην κουζίνα όλοι συζητούν για τη συνάντηση της Μάριον με την Νεφέλη. Τι μπορεί να έχει συμβεί; Ο Πάρης γνωρίζει στη Σούγκαρ έναν φίλο του. Το κόλπο του Νικολάου έχει πιάσει. Η Νάντια είναι έξαλλη με την νέα συγκάτοικο που είναι μεγάλος πειρασμός. Ο Ορέστης κατηγορεί ευθέως τη Μάριον μπροστά στην Κυβέλη και το Λεωνίδα για απόπειρα δολοφονίας της γυναίκας του. Η Κυβέλη αναρωτιέται γιατί η Μάριον μπορεί να τη θέλει νεκρή; Ο Ορέστης μιλά στην Κυβέλη για το παρελθόν του με τη Μάριον. Της λέει όμως την αλήθεια; Ο Ορέστης κοιμάται στην αγκαλιά της Κυβέλης όταν έρχεται ένα μήνυμα στο κινητό της, που θα την κρατήσει ξάγρυπνη όλη νύχτα.

Η Κυβέλη πετάγεται από τον ύπνο της. Είναι τα γενέθλια του παιδιού της σήμερα. Φεύγει από το σπίτι, αλαφιασμένη, ζητώντας να μην την ακολουθήσει κανείς. Ο Πάρης αποφασίζει να κρατήσει τον έρωτά του για τη Σούγκαρ, πλατωνικό. Ο Ορέστης ψάχνει στο δωμάτιο της Κυβέλης, κάποιο στοιχείο που θα τον βοηθήσει να τη βρει, αλλά βρίσκει κάτι που θα τον ανησυχήσει. Ο Τζίμης χτυπά τη Σούγκαρ, με το αυτοκίνητο της Νάντιας. Η Κυβέλη επιστρέφει το βράδυ κι ο Ορέστης αποφασίζει πως έφτασε η ώρα της αλήθειας.

Η Κυβέλη πέφτει από τα σύννεφα με την εξομολόγηση του Ορέστη. Θυμώνει και τον διώχνει από κοντά της. Η Κατερίνα και η Κυβέλη υποψιάζονται τη Μάριον ακόμα και για την απαγωγή της μικρής. Αυτή η γυναίκα είναι αδίστακτη. Η Νάντια βρίσκει μια απρόσμενη συμμαχία στο σπίτι. Η ζωή της Σούγκαρ βρίσκεται σε κίνδυνο. Χρειάζεται επειγόντως εγχείρηση. Ο Νικολάου φέρνει σε επαφή τη Μάριον με το Τζίμη. Ο Πάρης προσπαθεί να φτάσει στο νοσοκομείο για να βοηθήσει τη Σούγκαρ, βάζοντας τον εαυτό του σε μεγάλο κίνδυνο. Η Κυβέλη διαφεύγει κρυφά για άλλη μια φορά από το σπίτι. Τώρα είναι εκείνη που απαιτεί μια συνάντηση με τη Μάριον Ντε Κάστρο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved