Ιστορίες: Μετά τον Ομπάμα, πριν τον Τραμπ
Media

Ιστορίες: Μετά τον Ομπάμα, πριν τον Τραμπ

Ενώ η Αθήνα υποδέχεται τον Πρόεδρο Ομπάμα, οι «ΙΣΤΟΡΙΕΣ» ταξιδεύουν σε Ουάσινγκτον, Βοστώνη, Βρυξέλλες και Λονδίνο και εξετάζουν τα νέα δεδομένα μετά την εκλογή Τραμπ στο Λευκό Οίκο την Τρίτη 15 Νοεμβρίου στις 24.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Ο Αλέξης Παπαχελάς, συνομιλεί με δυο insiders του αμερικανικού κατεστημένου, το Ναύαρχο Τζέιμς Σταυρίδη και το διπλωμάτη Νίκολας Μπερνς και καταγράφει τις πρώτες αντιδράσεις τους για την εκλογή Τραμπ. Οι δυο κορυφαίοι αναλυτές της διεθνούς διπλωματίας εξηγούν τι αλλάζει στην παγκόσμια ισορροπία μεταξύ Αμερικής και Ρωσίας και πώς τα νέα δεδομένα, επηρεάζουν τη γεωπολιτική της περιοχής μας και την Ελλάδα.

Ο τ ταξιδεύει σε Βρυξέλλες και Λονδίνο και συζητά με το δημοσιογράφο της Liberation Ζαν Κατρεμέρ, το δημοσιογράφο των Financial Times Πίτερ Σπίγκελ, τον αναλυτή του Ινστιτού Μπρούγκελ Ζολτ Ντάρβας και το δημοσιογράφο της Wall Street Journal Μάρκους Γουόκερ για τα νέα δεδομένα που δημιουργεί στην Ευρώπη η εκλογή Τραμπ, ενώ ερευνά το πώς η εκλογή του θα αλλάξει τα δεδομένα στη διαχείριση του ελληνικού χρέους.

Η Σια Κοσιώνη ταξιδεύει στην Ουάσιγκτον και συνομιλεί με στελέχη του ελληνικού λόμπι, τον Τζον Σιτιλίδις και Άντριου Μάνατος, αλλά και το δημοσιογράφο και πρώην λογογράφο του Προέδρου Κλίντον, Πολ Γλάστρις και συζητά μαζί τους την επόμενη μέρα των ελληνοαμερικανικών σχέσεων και τις επιπτώσεις της εκλογής Τραμπ στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved